NoMoreLose
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Yabancı Bir Siteden Alışveriş Yapmayı Çalışıyorum Ama Stripe Denediğim Tüm Kartları Reddetti
Bir Çözümü Varmıdır Nasıl Ödenir
stripe, türk bankalarını güvenli olarak görmediğinden biraz zor o işYabancı Bir Siteden Alışveriş Yapmayı Çalışıyorum Ama Stripe Denediğim Tüm Kartları Reddetti
her gün stripe üzerinden 15-20k ödeme yapıyorum nasıl yasakcc gecenler stripe kullandıgı icin turkolara artık orası yasak turkoya paypal da yasak turko sen neden yasıyorsun ki sana bi troy var yurtici gecen![]()
papara ile ödeme yapabiliyorum benYabancı Bir Siteden Alışveriş Yapmayı Çalışıyorum Ama Stripe Denediğim Tüm Kartları Reddetti
Kredi Kartı Denedim Ama Banka Kartı İstiyorher gün stripe üzerinden 15-20k ödeme yapıyorum nasıl yasak
her bankanın sanal kredi kartları geçiyor stripe de.
İş Bankası ile ödeme yapıyorum düzenli ödemelerim var herhangi bir sorun yaşamıyorum. Kredi kartı yerine nakit olarak papara ile dene Dünya genelinde geçiyor.Yabancı Bir Siteden Alışveriş Yapmayı Çalışıyorum Ama Stripe Denediğim Tüm Kartları Reddetti
kanka mecazi dedim bizim icerde 6k dolar para kaldı ama tabi legal para degildi baya sıkılar ilk kez odeme yapınca falan da dogrulama istiyorher gün stripe üzerinden 15-20k ödeme yapıyorum nasıl yasak
her bankanın sanal kredi kartları geçiyor stripe de.
Her İkisinide Denedim Olmadıİş Bankası ile ödeme yapıyorum düzenli ödemelerim var herhangi bir sorun yaşamıyorum. Kredi kartı yerine nakit olarak papara ile dene Dünya genelinde geçiyor.
Kartın troy mu?Her İkisinide Denedim Olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denediğim Bnakalar Tam Liste:
İş Bankası
Garanti
Ziraat
Papara
Bir Ziraat Bankası Troy duKartın troy mu?
troyla sadece yurtiçi geçerliBir Ziraat Bankası Troy du
Ziraat Bankası Discover le Anlaşmalı Olduğu İçin O da Geçerli Oluyortroyla sadece yurtiçi geçerli