🔥İndirim STRONG 55 inc 140cm QLED 4K Ultra HD Google TV 11.625 TL !!

Epey'de birisi bunu yazmış, bu televizyon bana biraz şüpheli geldi...
Bilgisizce bir yorum, Android arayüzü o çözünürlükte çalışıyor çünkü çoğu TV'de öyle gösterir zaten.

iş bankası maximum kartım var 1000 tl ekstra indirim nasıl alınıyor

iş bankası maximum kartım var 1000 tl ekstra indirim nasıl alınıyor
İş bankası uygulamasını indiriyorsun, arama kısmına "kampanyalar" yaz. Ordan "pazarama'da 10000 TL üstüne, 1000 TL maxipuan" kampanyasına katıl. Sonra da alışverişini yap. Kasım ayında bir gün yatar (kampanya detaylarında yazar günü).

Fiyat çok iyi geldi dayanamadım peşin fiyatına 3 taksit ile satın aldım. İş bankası maximum olanlara ise 1000 TL ekstra indirim + 250 tl maximum puan veriyor bugün son gün. Garanti bonus kartı olanlarada bonus puan veriyor.

Adem Helvacı bu marka hakkında yorumunu okudum Fobem ve Strong aynı marka olup eski uydu alıcıları üreten eski bir firmaymış. Onvo , Sunny , Axen gibi markalar ile eş değer bir ürünmüş. Bu fiyata 50 inç tv bile bulamazsınız.

Fiyatı iyiymiş konu için teşekkürler

İş bankası uygulamasını indiriyorsun, arama kısmına "kampanyalar" yaz. Ordan "pazarama'da 10000 TL üstüne, 1000 TL maxipuan" kampanyasına katıl. Sonra da alışverişini yap. Kasım ayında bir gün yatar (kampanya detaylarında yazar günü).
tamamdır çok teşekkür ederim fiyat çok iyi gerçekten

Bilgisizce bir yorum, Android arayüzü o çözünürlükte çalışıyor çünkü çoğu TV'de öyle gösterir zaten.
Bunu bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Halloween Hocam kusura bakmayın bir kişinin yorumuna saf gibi inandım, televizyonunuz gelirse buraya nasıl bir şey olduğunu yazabilirsiniz.

Son düzenleme:
En düşük QLED 55 inc TV 17 bin TL den başlıyor. Bunu az önce satın aldım. Şuan pazarama 625 TL de kupon veriyor. Maximum karta 1000 TL + 250 TL puan + 625 TL pazarama kuponu ile 10.625 TL ya denk geldi. Yani bu fiyata almayanı döverler. Hiç işine yaramasa bile 4K 60 Hz monitör niyetine bağla PC ye fifa oyna ets2 oyna :)

En düşük QLED 55 inc TV 17 bin TL den başlıyor. Bunu az önce satın aldım. Şuan pazarama 625 TL de kupon veriyor. Maximum karta 1000 TL + 250 TL puan + 625 TL pazarama kuponu ile 10.625 TL ya denk geldi. Yani bu fiyata almayanı döverler. Hiç işine yaramasa bile 4K 60 Hz monitör niyetine bağla PC ye fifa oyna ets2 oyna :)
Tam olarak nasıl yaptın hocam.

Tam olarak nasıl yaptın hocam.
İşcep>Kampanyalar>Tüm kampanyalar>Pazarama 1.000 TL>Katıl. Katıldığınız kampanyalar yazan yerde görünüyorsa tamamdır burayla işimiz bitti.
Arkadaşın verdiği linki aç ama dikkat et aynı satıcı aynı paraya aynı televiyonun QLED ve Android olmayan daha dandik bi versiyonunuda satıyor. MT55EG8000QF numaralıyı alacaksın. Fiyatın altında yazıyor zaten ''TV-Oyun Konsolları EKİM Ayına Özel İndirimler! -625,00 TL'' diye. Sepete ekle. Maximum kart bilgilerini gir. Puanın varsa kullan, satın almayı tamamla. 11.875 TL çekilecek kartından. Provizyondan düşünce 1.000 TL iade olacak 10.875 TL düşecek ekstrede. 250 tl de puan yüklenecek 10.625 e gelmiş olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,048
Üyeler
184,723
Son üye
seyitcihangir09
Geri