hoppa doğru ise durum iyi tongaya getiriyorlar güzel tezgah (tezgah lan bu)!Epey'de birisi bunu yazmış, bu televizyon bana biraz şüpheli geldi...
Bilgisizce bir yorum, Android arayüzü o çözünürlükte çalışıyor çünkü çoğu TV'de öyle gösterir zaten.Epey'de birisi bunu yazmış, bu televizyon bana biraz şüpheli geldi...
İş bankası uygulamasını indiriyorsun, arama kısmına "kampanyalar" yaz. Ordan "pazarama'da 10000 TL üstüne, 1000 TL maxipuan" kampanyasına katıl. Sonra da alışverişini yap. Kasım ayında bir gün yatar (kampanya detaylarında yazar günü).iş bankası maximum kartım var 1000 tl ekstra indirim nasıl alınıyor
Fiyatı iyiymiş konu için teşekkürlerFiyat çok iyi geldi dayanamadım peşin fiyatına 3 taksit ile satın aldım. İş bankası maximum olanlara ise 1000 TL ekstra indirim + 250 tl maximum puan veriyor bugün son gün. Garanti bonus kartı olanlarada bonus puan veriyor.
Adem Helvacı bu marka hakkında yorumunu okudum Fobem ve Strong aynı marka olup eski uydu alıcıları üreten eski bir firmaymış. Onvo , Sunny , Axen gibi markalar ile eş değer bir ürünmüş. Bu fiyata 50 inç tv bile bulamazsınız.
![]()
STRONG MT55EG8000QF 55’’ 140cm Ekran FRAMELESS QLED 4K Ultra HD Google TV Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
STRONG MT55EG8000QF 55’’ 140cm Ekran FRAMELESS QLED 4K Ultra HD Google TV ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla STRONG MT55EG8000QF 55’’ 140cm Ekran FRAMELESS QLED 4K Ultra HD Google TV fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Markası strong hocam ayaklarda sorun olacağını sanmıyorumAyakları hiç sağlam gelmedi ya, duvara asıp falan kullanmak sanki bu tarz bir tvyi daha mantıklı. En ufak bir şeyde kendini yere atacakmış hissi aldım![]()
tamamdır çok teşekkür ederim fiyat çok iyi gerçektenİş bankası uygulamasını indiriyorsun, arama kısmına "kampanyalar" yaz. Ordan "pazarama'da 10000 TL üstüne, 1000 TL maxipuan" kampanyasına katıl. Sonra da alışverişini yap. Kasım ayında bir gün yatar (kampanya detaylarında yazar günü).
Bunu bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu.Bilgisizce bir yorum, Android arayüzü o çözünürlükte çalışıyor çünkü çoğu TV'de öyle gösterir zaten.
Tam olarak nasıl yaptın hocam.En düşük QLED 55 inc TV 17 bin TL den başlıyor. Bunu az önce satın aldım. Şuan pazarama 625 TL de kupon veriyor. Maximum karta 1000 TL + 250 TL puan + 625 TL pazarama kuponu ile 10.625 TL ya denk geldi. Yani bu fiyata almayanı döverler. Hiç işine yaramasa bile 4K 60 Hz monitör niyetine bağla PC ye fifa oyna ets2 oyna![]()
İşcep>Kampanyalar>Tüm kampanyalar>Pazarama 1.000 TL>Katıl. Katıldığınız kampanyalar yazan yerde görünüyorsa tamamdır burayla işimiz bitti.Tam olarak nasıl yaptın hocam.