Bu zamana kadar sorunsuz oynadığım gfnow bugün girince beni "Şu anda bölgenizde GeForce NOW kullanılamıyor." yazısıyla karşıladı. Hesabım Nvidia yani game+ değil bu ayrıca bir not olsun. Bu bir bakım mıdır sonra geçer mi?
Şu anda Türkiye sunucusunun kapasitesi dolmuş, boşaldıktan sonra yeniden girebilirsiniz.Bu zamana kadar sorunsuz oynadığım gfnow bugün girince beni "Şu anda bölgenizde GeForce NOW kullanılamıyor." yazısıyla karşıladı. Hesabım Nvidia yani game+ değil bu ayrıca bir not olsun. Bu bir bakım mıdır sonra geçer mi?
hesap Nvidia olsa bile türkiye sunucusu etkiliyor yani. teşekkür ederimŞu anda Türkiye sunucusunun kapasitesi dolmuş, boşaldıktan sonra yeniden girebilirsiniz.
Mesajınızı GAME+ olarak algıladım, yurt dışı sunucusu da dolduğunda aynı şey geçerli.hesap Nvidia olsa bile türkiye sunucusu etkiliyor yani. teşekkür ederim
Nvidia hesabımda hep 10 20 kişi olur maks 100e kadar çıkardı nasıl dolu olabildi ki?Mesajınızı GAME+ olarak algıladım, yurt dışı sunucusu da dolduğunda aynı şey geçerli.
Büyük ihtimal artık global tamamen Türkiye'ye kapandı.Nvidia hesabımda hep 10 20 kişi olur maks 100e kadar çıkardı nasıl dolu olabildi ki?
büyük ihtimal kapandı globalde direk sunucu veriyordu belki onun önüne geçmek için kapatıldıBüyük ihtimal artık global tamamen Türkiye'ye kapandı.
knk adam game+ değil diyor nvidia diyor game+ geforce now'un Türkiye sunucusu bulunan hali Direkt Nvidia seçeneği ise Global yani Türkiye hariç bütün ülkeler kullanabilirŞu anda Türkiye sunucusunun kapasitesi dolmuş, boşaldıktan sonra yeniden girebilirsiniz.