Neler Yeni

Yardım "Şu anda bölgenizde GeForce NOW kullanılamıyor."

peyn1r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe Canbolat
Bu zamana kadar sorunsuz oynadığım gfnow bugün girince beni "Şu anda bölgenizde GeForce NOW kullanılamıyor." yazısıyla karşıladı. Hesabım Nvidia yani game+ değil bu ayrıca bir not olsun. Bu bir bakım mıdır sonra geçer mi?

Akiran

80+ Silver
Bu zamana kadar sorunsuz oynadığım gfnow bugün girince beni "Şu anda bölgenizde GeForce NOW kullanılamıyor." yazısıyla karşıladı. Hesabım Nvidia yani game+ değil bu ayrıca bir not olsun. Bu bir bakım mıdır sonra geçer mi?
Şu anda Türkiye sunucusunun kapasitesi dolmuş, boşaldıktan sonra yeniden girebilirsiniz.

peyn1r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe Canbolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajınızı GAME+ olarak algıladım, yurt dışı sunucusu da dolduğunda aynı şey geçerli.
Nvidia hesabımda hep 10 20 kişi olur maks 100e kadar çıkardı nasıl dolu olabildi ki?

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
aynı hata bendede oldu bende nvidia üyeliği ile bağlanıyordum dün hiçbişey yokken bugün üyeliğimi almışlar

Snowsat12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf
Şu anda Türkiye sunucusunun kapasitesi dolmuş, boşaldıktan sonra yeniden girebilirsiniz.
knk adam game+ değil diyor nvidia diyor game+ geforce now'un Türkiye sunucusu bulunan hali Direkt Nvidia seçeneği ise Global yani Türkiye hariç bütün ülkeler kullanabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,681
Üyeler
164,364
Son üye
Taa34
Top Bottom