dutemo
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Din ders kitabı herhalde.Din kitabı ne olm?
Kitabın bi ismi yokmu?
Din ders kitabı herhalde.Din kitabı ne olm?
Kitabın bi ismi yokmu?
Kolay gelsin adamı imandan çıkarırDin ders kitabı herhalde.
Din Kültürü dersindeyim buda onun kitabı ama evdeki ile aynı değilDin kitabı ne olm?
Kitabın bi ismi yokmu?
Din ders kitabı herhalde.
Din Kültürü dersindeyim buda onun kitabı ama evdeki ile aynı değil
(FOTOŞOK YAPTIM daha yeniyim)
Alıntıyı görüntüle
Yani, ders çıkarılacak bir kitap diyeyim, olay üzerinden verilmiş, arkadaşınız bence haklıarkadaşım felsefik yönü daha ağır basıyor dedi ama macera mı
bende simyacı falan deyince maceralı olur sandım arkadaşım okurken bir yerden sonra sıkıyor dedi bende zaten felsefe falan sevmem okumayabilirim...Yani, ders çıkarılacak bir kitap diyeyim, olay üzerinden verilmiş, arkadaşınız bence haklı
Felsefe benim de pek ilgimi çekmiyor zaten ama kitabı okurken felsefi bir kitaptan ziyade olay anlatımı okuduğunuzu hissediyorsunuz.bende simyacı falan deyince maceralı olur sandım arkadaşım okurken bir yerden sonra sıkıyor dedi bende zaten felsefe falan sevmem okumayabilirim...
kitap ilgi çekiyor mu yani merak ettiriyor mu okurken ve sıkılır mıyım :/Felsefe benim de pek ilgimi çekmiyor zaten ama kitabı okurken felsefi bir kitaptan ziyade olay anlatımı okuduğunuzu hissediyorsunuz.
Hayır sıkılmazsınız, iki günde bitirmiştim. Yani daah çok kitap okuyanlar vardır ama bir kitabı iki günde bitirebilmek benim için büyük bir olay.kitap ilgi çekiyor mu yani merak ettiriyor mu okurken ve sıkılır mıyım :/
şans vereceğim değişik tarzda kitaplarda okumam gerek bu da bir başlangıç olur.Hayır sıkılmazsınız, iki günde bitirmiştim. Yani daah çok kitap okuyanlar vardır ama bir kitabı iki günde bitirebilmek benim için büyük bir olay.