Şu anda ne okuyorsunuz?

Kralın Dönüşü-Lebron Jamesin şampıyon oldugu sezonda irvingin bir işe yaramadıgı dönemden ileriye, kevin love'i nasıl gizli görüşmelerle kadroya kattıkları ve efsanevi geri dönüş ve daha nice detayların anlatıldıgı bi kitap.NBA takip eden herkesin okuması gerek kesinlikle.

Din kitabı ne olm?
Kitabın bi ismi yokmu?
Din Kültürü dersindeyim buda onun kitabı ama evdeki ile aynı değil
(FOTOŞOK YAPTIM daha yeniyim)
c62c972177p.png

Yani, ders çıkarılacak bir kitap diyeyim, olay üzerinden verilmiş, arkadaşınız bence haklı:)
bende simyacı falan deyince maceralı olur sandım arkadaşım okurken bir yerden sonra sıkıyor dedi bende zaten felsefe falan sevmem okumayabilirim...

bende simyacı falan deyince maceralı olur sandım arkadaşım okurken bir yerden sonra sıkıyor dedi bende zaten felsefe falan sevmem okumayabilirim...
Felsefe benim de pek ilgimi çekmiyor zaten ama kitabı okurken felsefi bir kitaptan ziyade olay anlatımı okuduğunuzu hissediyorsunuz.

Felsefe benim de pek ilgimi çekmiyor zaten ama kitabı okurken felsefi bir kitaptan ziyade olay anlatımı okuduğunuzu hissediyorsunuz.
kitap ilgi çekiyor mu yani merak ettiriyor mu okurken ve sıkılır mıyım :/

kitap ilgi çekiyor mu yani merak ettiriyor mu okurken ve sıkılır mıyım :/
Hayır sıkılmazsınız, iki günde bitirmiştim. Yani daah çok kitap okuyanlar vardır ama bir kitabı iki günde bitirebilmek benim için büyük bir olay.

Hayır sıkılmazsınız, iki günde bitirmiştim. Yani daah çok kitap okuyanlar vardır ama bir kitabı iki günde bitirebilmek benim için büyük bir olay.
şans vereceğim değişik tarzda kitaplarda okumam gerek bu da bir başlangıç olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,789
Üyeler
190,642
Son üye
mami658
Geri