Üstteki daha mı şık sizce ? Bana da üstteki biraz klişe , standart geliyor. Alttakinin fiyatı 18 bin üstteki 8 bin bu aradahocam BENCE üstteki. hava akışı fln önemliyse alttaki üzmez
Sizin seçiminiz hangisi peki hangisini alırdınız ?alttaki kasada cyperpunk havası var
Hocam alttaki rog olan üsttekinden 10 bin lira daha pahalı. O yüzden kararsız kaldım. Bütçe var da 10 bin lira az değil bilemedimHocam 2 kasada güzel duruyor. bütceniz varsa alttaki mantıklı olur. asus rog lar iyi ancak değmez diyorsanızda sıkıntı yok
hocam ben olsam 8 alır geçerim. 10 bin TL'ye sistemi 1-2 tıık yükseltirim. bu arada sistem neHocam alttaki rog olan üsttekinden 10 bin lira daha pahalı. O yüzden kararsız kaldım. Bütçe var da 10 bin lira az değil bilemedim
Sistem şuan 4070 Ti. İdarelik bu. 5090 çıkınca yapıştıracamhocam ben olsam 8 alır geçerim. 10 bin TL'ye sistemi 1-2 tıık yükseltirim. bu arada sistem ne
şimdiden hayırlı olsun hocam. meslek ne merak ettimSistem şuan 4070 Ti. İdarelik bu. 5090 çıkınca yapıştıracam
Saolun hocam daha iyisi sizin olsun. Normal devlet memuruyum benşimdiden hayırlı olsun hocam. meslek ne merak ettim
iyi forrumlar iyi akşamlar hocamSaolun hocam daha iyisi sizin olsun. Normal devlet memuruyum ben
Lian Li best