Neler Yeni

Yardım Şu klavye alınır mı ?

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
ömer faruk
iqunix aldım ve 3 gün önce iade ettim para iadesi yaptılar. yazılımsal sorunlardan dolayı kullanamadım. wooting ise tr'de sıfır olarak satılmıyor maalesef.
ben ve benim gibi birkaç arkadaş yurt dışına gittikçe getiriyor. Sahibindende sıfırını bulabilirsin

Krmm

80+ Bronze
ben ve benim gibi birkaç arkadaş yurt dışına gittikçe getiriyor. Sahibindende sıfırını bulabilirsin
Hocam o şekilde alınır almasına iyi güzel fakat klavyede yarın birgün sorun yaşarsam nereye gönderecem ben ? Garanti durumu yok yani. Bu arada ace hfx'e baya ısınmıştım. Tepkiselliği baya iyi. Siz neden önermiyorsunuz ?

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Burak
Hocam o şekilde alınır almasına iyi güzel fakat klavyede yarın birgün sorun yaşarsam nereye gönderecem ben ? Garanti durumu yok yani. Bu arada ace hfx'e baya ısınmıştım. Tepkiselliği baya iyi. Siz neden önermiyorsunuz ?
Çok pahalı gerek yok o kadar. Hocam zaten basma hissiyatını en düşüğe indirirseniz baya fark ediyor zaten. Apex PRO tkl gen 1 kullanıyorum gen 3 ile fiyst dışı farkı yok bana göre. Apex pro mini 3.5 bine inmişti trendyolda keşke alsaydınız. Attığınız klavye çok üst seviye alabilirsiniz. Ama o bütçeye değmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değer aslında ama klavye olarak değmez. Onu kasdettim.

Krmm

80+ Bronze
Çok pahalı gerek yok o kadar. Hocam zaten basma hissiyatını en düşüğe indirirseniz baya fark ediyor zaten. Apex PRO tkl gen 1 kullanıyorum gen 3 ile fiyst dışı farkı yok bana göre. Apex pro mini 3.5 bine inmişti trendyolda keşke alsaydınız. Attığınız klavye çok üst seviye alabilirsiniz. Ama o bütçeye değmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değer aslında ama klavye olarak değmez. Onu kasdettim.
Hocam inanın parayı esirgeyen biri değilim. Bir defa alıyorum yıllarca kullanıyorum. Almışken top seviye bir şey arıyorum o yüzden.

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
ömer faruk
Şahsen ben 2 3 ayda bir gittiğim için garantiye gönderebilirim öyle bi durumda da diğerleri napıyor bilmiyorum , ek olarak bu tarz klavyeler kolay kolay bozulmaz , switch bozulabilir onu da değiştirmek için garantilik bi durum yok. Şahsen ben asusun ürünlerini beğenmiyorum markayı satıyo ürünü değil. Asusun işi ekipman değil bilgisayar parçası yapmak. Ekipman alacaksam ekipman odaklı firmalardan almaya gayret ediyorum. İkinci elde de inanılmaz değer kaybı yaşatır sana satmaya çalışırsan

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Burak
Hocam inanın parayı esirgeyen biri değilim. Bir defa alıyorum yıllarca kullanıyorum. Almışken top seviye bir şey arıyorum o yüzden.
Ben 4.5e aldım Apex proyu bu yıl. Arkadaşımda 3.5e minisini aldı. İndirim beklemekte fayda var. Wraıth W75de bakabilirsiniz. Amacınız ses olsun. 2.5 ms için 5000 para dökmeye değmez. Dediğim gibi hassasiyet ayarı ile yakalıyor zaten. Switchin sesi,tokluğu,kayganlığı daha önemli.

• Beğen

freygasm

80+ Gold
iqunix aldım ve 3 gün önce iade ettim para iadesi yaptılar. yazılımsal sorunlardan dolayı kullanamadım. wooting ise tr'de sıfır olarak satılmıyor maalesef.
Ne gibi sorun yaşadınız?

Krmm

80+ Bronze
Ne gibi sorun yaşadınız?
Hocam klavye geldi. Girdim yazılıma bir sürü ayar yaptım. Bir müddet sonra bir bakıyorum bütün ayarlarım sıfırlanmış. Hadi neyse diyorum bir daha yapıyorum gene ayarlarım sıfırlanıyor. Sürekli fabrika ayarlarına dönüp duruyordu. Neyse dedim görmezden geleyim. Bu sefer de 0.1 mm'ye ayarladığım tuşlardan bazıları kafasına göre 4 mm oluyor. Çıldırdım en son gönderdim gaming gene. 14 gün hakkım dolmamıştı. Hemen para iadesi yaptılar.

freygasm

80+ Gold
Hocam klavye geldi. Girdim yazılıma bir sürü ayar yaptım. Bir müddet sonra bir bakıyorum bütün ayarlarım sıfırlanmış. Hadi neyse diyorum bir daha yapıyorum gene ayarlarım sıfırlanıyor. Sürekli fabrika ayarlarına dönüp duruyordu. Neyse dedim görmezden geleyim. Bu sefer de 0.1 mm'ye ayarladığım tuşlardan bazıları kafasına göre 4 mm oluyor. Çıldırdım en son gönderdim gaming gene. 14 gün hakkım dolmamıştı. Hemen para iadesi yaptılar.
İlk dediğiniz yazılımsal olabilir de ikinci dediğiniz manyetik switchlerde sürekli yaşanan bir durum, ısı değişimlerinde sapıtıyorlar hep. Tam olarak stabilini bulmanız çok zor

• Beğen
Top Bottom