SnareEcho
80+ Silver
Stres de yapmaması gerek. Kötü bir durumda soğukkanlı olması gerek.Kalp ve göz cok önemli
Stres de yapmaması gerek. Kötü bir durumda soğukkanlı olması gerek.Kalp ve göz cok önemli
o zaman pilot olYolcu tasıma
Yolcu taşıma için pilot olunmaz. Artık pilotları yapay zekaya devretmeye başlıyorlar. Şuan bile bazı uçak modelleri kendi başına kalkış ve iniş yapabiliyor. Zaten pilot olsa da pek bir şey yapmıyor. Uçağı çoğunlukla oto pilot kaldırıp, indiriyor. Sen sadece başında bir aksilik çıkması duruma karşı bulunuyorsun. Pilotluğun başka bir esprisi yok. Şuan belki iyi para kazanabilirsin ama 10 yıl sonra kazanabileceğinin garantisini kimse veremez. Hele yapay zeka bu kadar hızlı gelişirken hiç verilmez.Arkadaşlar bir tanesini seçmek istiyorum sizce hangi mesleği seçeyim
15 sene zorunlu görev var ordudaHava subaya girebiliyorsan hava subay ol sıkarsa çık Türk hava yollarına basvur anında girersin rahat alıyorlar
Olsun tecrübe iyidir ve para ödiyerek çıkabiliyorsun diye biliyorum15 sene zorunlu görev var orduda
Su yemek vermiyolar mı pilotaO zaman fazla bir problem olacağını düşünmüyorum. Yorgunluğa açlığa ve susuzluğa da dayanıklıysan bir şey olacağını sanmıyorum.
O kadar sık olmazSu yemek vermiyolar mı pilota