ikisi desunucuda ram mi önemlidir cpu mu ?
birader ben server açıcam birtane hiç anlamıyorum gözünü seveyim bana bi yardımcı olikisi de
birader ben server açıcam birtane hiç anlamıyorum gözünü seveyim bana bi yardımcı ol
minecraft oynayağız arkadaşlar ile
cpuya ağırlık vereyim RAM miktarına mı
10-20 kişiyiz
İkisi de önemli.sunucuda ram mi önemlidir cpu mu ?
Minecraft serveri için RAM daha önemli.birader ben server açıcam birtane hiç anlamıyorum gözünü seveyim bana bi yardımcı ol
minecraft oynayağız arkadaşlar ile
cpuya ağırlık vereyim RAM miktarına mı
10-20 kişiyiz
sunucuyu ben açmayağım hostingden kiralacağımİkiside çok önemli sunucu açacaksan ram minimum 16GB olmalı işlemcide en az 12T olmalı yani 6c12t minimum
serverkurma hostingden minecraft sunucusu açıcam kemdiniz seçiyoruz ram miktarını CPU'yu falanHocam sunucu deyince bende Global fiziksel sunucu falan sandım CPU'n ne? Ramin ne? Ayrıca MC sunucusunda ram'e ağırlık ver gibisinden ayarlar mı var bilmediğimden soruyorum?
Hocam 16gb ve üstü Ram varsa Ram, yoksa CPU ama CPU modelinizi de söyleyinsunucuyu ben açmayağım hostingden kiralacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
serverkurma hostingden minecraft sunucusu açıcam kemdiniz seçiyoruz ram miktarını CPU'yu falan
onu sordum
Hayır sunucu alırken ram ve cpu olarak alıyosun 16 GB Ram ve 6 çekirdek gibi minecraft fazla ram kullanıyosa ram almalı ve minecraftın kullandığı ramden fazla ram almalıHocam sunucu deyince bende Global fiziksel sunucu falan sandım CPU'n ne? Ramin ne? Ayrıca MC sunucusunda ram'e ağırlık ver gibisinden ayarlar mı var bilmediğimden soruyorum?
Seçtiğin cpu hangi modelsunucuyu ben açmayağım hostingden kiralacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
serverkurma hostingden minecraft sunucusu açıcam kemdiniz seçiyoruz ram miktarını CPU'yu falan
onu sordum
franko sen bilgisayarını ne zaman topladın bide kaça topladın10-20 kişilik minecraft sunucusu açmak kolay ki kendi bilgisayarından bile açabilirsin hosting şart değil
2020 yazında aldım ama çok fazla parça değiştirdim o yüzden fiyatını bilmiyorum, şimdi custom sıvı soğutma aldım toplam 35k vardır herhaldefranko sen bilgisayarını ne zaman topladın bide kaça topladın