bu arada sistemde değişiklikler var bende msi pro b550m vardı ve ssd olarakta adata a750 vardı ama ekran kartı aşırı iyi 60 dereceyi geçmedi 1200 rpm ile ama sakın msi center yüklemeyin ekran kartının rgbsini elleyeceğim diye drivera kafayı yedirtiyorHesapladım ve 5600 işlemci ile darboğaz 8.1 yani düşük bu fiyata süper![]()
MAXIMA-5600 RX 6800 Sistem Tavsiyesi
MAXIMA-5600 oyuncu bilgisayarı RX 6800 ekran kartı ve AMD’nin 7.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 5600MPK ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
sistem parçalarını değiştirmeleri pek iyi olmamış bence ben bayramda 23 bine almıştım 5600x eklemesiyle msi a pro b550 ve ssd olarakta adata a750 vardıSapphire ekran kartıda gayet iyi gençerdeki sistemde 799tl ye se214xt de var oh mis çekerim işlemcim buz gibi
Ya bu kasa lian li çakması değilmikanka kasa modeliln ne kadar kötü ve çöp olduğu ile alakalı konu attım
hava soğutması 1000tl alsan bile sıkıntı o labilir 3 yıl senin kini kullansan beninkkirahat 5 yılkasa değiştirmeye gerek yok kasanın çok fazla bir etki edeceği yok sıcaklıkta zaten işlemciye hava soğutma alsan soğutma işi çözülür benim sistemde anakart b550 ds3h zaten değiştimeye gerek yok ssd alınınca amazondan 26500 TL ye geliyor işte
Açılan konulara göre değil. Ben gerçekten denenmiş şeylere göre konuşuyorum.Kanka technopat konu açılmış bu kasa ile alakalı gamepower kasa çöp
500tl farkla dediğin kasa modeliGamepower WarCry alınır mı?
Seçtiğim parçaların ısındığını biliyorum ve bol fanlı geniş kasa olarak Gamepower WarCry'ı gördüm. Kasa iyi mi?www.technopat.net
vento kaliteli marka ve açılan konuGamepower Ravadin nasıl?
Merhaba ben kasa alacağım ama bazıları kasanın kötü olduğunu söylüyor. Bunun sebebi nedir? Veya sizin görüşünüz... Kasa: Gamepower Ravadin ATX Siyah Kasa. Teşekkürler.www.technopat.net
ssd 370tl farkla adata legend alabilirsin ve agi ssd çok kötü buna göreVento Neptune nasıldır?
Arkadaşlar merhaba. Inventus'tan AREZ'u sistem topladım. Kasa olarak Vento Neptune isimli bir kasa seçtim (PSU ise ASUS TUF Gaming +650W ) Sorum şu: Bu Vento Neptune kasa nasıldır acaba? Kullanan oldu mu? VG07F – Vento Case sitesinden bakıyorum, boyutları cidden buradaki gibiyse çok küçük...www.technopat.net
konu açılmış
ve açılan konular sonunda agi ssdlerden kurtulduk diye çok mesaj varAgi 512 GB M.2 SSD nasıl?
Selam, linkteki ürün alınır mı? Markasını hiç duymadım ama bütçemde kısıtlı. https://www.trendyol.com/agi/512gb-ai198-m-2-pcie-ssd-p-674296242?boutiqueId=61&merchantId=309776www.technopat.net
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
b550pro alırım gaming gendeki için
kasa modelinin kötü olduğunu biliyorum zaten kasayı değiştirmeye gerek yok işlemci soğutucu alsan iş bitiyor zatenkanka kasa modeliln ne kadar kötü ve çöp olduğu ile alakalı konu attım
gamepower bu kadarYa bu kasa lian li çakması değilmi
yani boş konuşuyorsun reis benimkilerde denenmiş şeyler ?Açılan konulara göre değil. Ben gerçekten denenmiş şeylere göre konuşuyorum.
Gamepower kasa her yeri kapalı gibi gözükse de fark edersen yan tarafında mesh bir yapı var. Orayı fanla doldurursan zaten kasa teknik olarak mesh oluyor.
Üstede sıxak havayı gönderecek şekil 3x fan konumlandırıldığında hava akışı normal bir kasayı aratmıyor.
Vento iyi bir marka ama Warcry kasa hem çok güzel görünüyor, hem de 360MM sıvı soğutma ve ya EATX anakart desteklemesi, içinin çok geniş olması çok iyi.Ben kendima agi kullanıyorum hiç bir sorun görmedim okuma yazma değerleride kağıt üzerindekiyle aynı
Fan yerleştirmelerini düzgün yaparsan gayet ferah çalışır ve gösterişli malzeme kalitesi olarakda ventodan daha iyi ve içi daha genişgamepower bu kadar
gamepowe güzel gözüküyor ama kötüVento iyi bir marka ama Warcry kasa hem çok güzel görünüyor, hem de 360MM sıvı soğutma ve ya EATX anakart desteklemesi, içinin çok geniş olması çok iyi.
kanka küfür etmem ama vento çok kaliteli ve gamepower marka siz ne alnlatyorsunuz olum gamepower monitör bile alınmazFan yerleştirmelerini düzgün yaparsan gayet ferah çalışır ve gösterişli malzeme kalitesi olarakda ventodan daha iyi ve içi daha geniş
Sen ne anlatıyon lan. Kıt mısın kardeşim kafan basmıyor mu?gamepower bu kadar
yani boş konuşuyorsun reis benimkilerde denenmiş şeyler ?
Paneli iyise ve ucuzsa alınır niye alınmasıngamepowe güzel gözüküyor ama kötü
kanka küfür etmem ama vento çok kaliteli ve gamepower marka siz ne alnlatyorsunuz olum gamepower monitör bile alınmaz