Süper RX6800 SİSTEM !!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sapphire ekran kartıda gayet iyi gençerdeki sistemde 799tl ye se214xt de var oh mis çekerim işlemcim buz gibi

Hesapladım ve 5600 işlemci ile darboğaz 8.1 yani düşük bu fiyata süper
bu arada sistemde değişiklikler var bende msi pro b550m vardı ve ssd olarakta adata a750 vardı ama ekran kartı aşırı iyi 60 dereceyi geçmedi 1200 rpm ile ama sakın msi center yüklemeyin ekran kartının rgbsini elleyeceğim diye drivera kafayı yedirtiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sapphire ekran kartıda gayet iyi gençerdeki sistemde 799tl ye se214xt de var oh mis çekerim işlemcim buz gibi
sistem parçalarını değiştirmeleri pek iyi olmamış bence ben bayramda 23 bine almıştım 5600x eklemesiyle msi a pro b550 ve ssd olarakta adata a750 vardı

kasa değiştirmeye gerek yok kasanın çok fazla bir etki edeceği yok sıcaklıkta zaten işlemciye hava soğutma alsan soğutma işi çözülür benim sistemde anakart b550 ds3h zaten değiştimeye gerek yok ssd alınınca amazondan 26500 TL ye geliyor işte
hava soğutması 1000tl alsan bile sıkıntı o labilir 3 yıl senin kini kullansan beninkkirahat 5 yıl

Kanka technopat konu açılmış bu kasa ile alakalı gamepower kasa çöp
500tl farkla dediğin kasa modeli
vento kaliteli marka ve açılan konu
ssd 370tl farkla adata legend alabilirsin ve agi ssd çok kötü buna göre
konu açılmış
ve açılan konular sonunda agi ssdlerden kurtulduk diye çok mesaj var

b550pro alırım gaming gendeki için
Açılan konulara göre değil. Ben gerçekten denenmiş şeylere göre konuşuyorum.

Gamepower kasa her yeri kapalı gibi gözükse de fark edersen yan tarafında mesh bir yapı var. Orayı fanla doldurursan zaten kasa teknik olarak mesh oluyor.

Üstede sıxak havayı gönderecek şekil 3x fan konumlandırıldığında hava akışı normal bir kasayı aratmıyor.

Ya bu kasa lian li çakması değilmi
gamepower bu kadar

Açılan konulara göre değil. Ben gerçekten denenmiş şeylere göre konuşuyorum.

Gamepower kasa her yeri kapalı gibi gözükse de fark edersen yan tarafında mesh bir yapı var. Orayı fanla doldurursan zaten kasa teknik olarak mesh oluyor.

Üstede sıxak havayı gönderecek şekil 3x fan konumlandırıldığında hava akışı normal bir kasayı aratmıyor.
yani boş konuşuyorsun reis benimkilerde denenmiş şeyler ?

Ben kendima agi kullanıyorum hiç bir sorun görmedim okuma yazma değerleride kağıt üzerindekiyle aynı
Vento iyi bir marka ama Warcry kasa hem çok güzel görünüyor, hem de 360MM sıvı soğutma ve ya EATX anakart desteklemesi, içinin çok geniş olması çok iyi.

Vento iyi bir marka ama Warcry kasa hem çok güzel görünüyor, hem de 360MM sıvı soğutma ve ya EATX anakart desteklemesi, içinin çok geniş olması çok iyi.
gamepowe güzel gözüküyor ama kötü

Fan yerleştirmelerini düzgün yaparsan gayet ferah çalışır ve gösterişli malzeme kalitesi olarakda ventodan daha iyi ve içi daha geniş
kanka küfür etmem ama vento çok kaliteli ve gamepower marka siz ne alnlatyorsunuz olum gamepower monitör bile alınmaz

gamepower bu kadar

yani boş konuşuyorsun reis benimkilerde denenmiş şeyler ?
Sen ne anlatıyon lan. Kıt mısın kardeşim kafan basmıyor mu?

Mesh mesh kasa... Lan mesh kasa nedir? Ön tarafı delikli olan kasa, Warcry da da ön tarafın yanında delikli bir yapı var. Oray8 3X fanla doldurduğunda mesh yapı elde etmiyor musun sen?

Allahım ya ne boş yaptın yeter ya.

gamepowe güzel gözüküyor ama kötü

kanka küfür etmem ama vento çok kaliteli ve gamepower marka siz ne alnlatyorsunuz olum gamepower monitör bile alınmaz
Paneli iyise ve ucuzsa alınır niye alınmasın

Classis i 1 haftadır kullanıyorum. Her iki modeli kullanmadan ne kolay çöp möp yazılmış.
Lian Li marka kasalar çöp değil aksine pahalı ve kaliteli kasalar. Gamepower Warcry kasa da Lian Li kasalara tasarım olarak çok benziyor.
Kasa soğutması kötü değil aksine ferah ve geniş bir kasası var. Kasa ilk geldiğinde 6 tane stok Fan var. Hepsi dışarı hava üflüyor. Onları kontrol edip üçünü de içeri hava üfleyecek şekilde ayarladım.
Ramlerde bir sıkıntı yok gayet kaliteli ve yeterli.
Anakart'ı +1000 ₺ verip B550 Gaming X V2 yapmıştım. Toplam 26.023 ₺ tuttu.
M2 'nin okuma yazma hızı düşük biraz etki ediyor bu da.

Tek sıkıntı satıcının 10-11 günde kargolaması. +400 ₺ verip Express gönderim seçeneğini seçebilirsiniz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri