Neler Yeni

Süper RX6800 SİSTEM !!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ömür
seinin gibi akıl özürlüleri değil ve eski zamandan beri kullanan insanlar var ben orada ateist insanlarla 5vs1 at gerçekten konu ateistlik ve müslümanlıktı en sonda sövdüm ama ne saçma şeyler yazıyorlar işte boşanmak kötü ama ateistler bunu sevmezler işte bizim dinimiz iyiliği emreder onların kendisi ateist bileo lduğunu iann madım oradan 5 yıl ban yedim yoksa hayatta buraya geçmezdim
sensin ilk öncelikle terbiyeli ol cahil sin cahil

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,109
İsim
kilan embappe
seinin gibi akıl özürlüleri değil ve eski zamandan beri kullanan insanlar var ben orada ateist insanlarla 5vs1 at gerçekten konu ateistlik ve müslümanlıktı en sonda sövdüm ama ne saçma şeyler yazıyorlar işte boşanmak kötü ama ateistler bunu sevmezler işte bizim dinimiz iyiliği emreder onların kendisi ateist bileo lduğunu iann madım oradan 5 yıl ban yedim yoksa hayatta buraya geçmezdim
Konu ne ara senin tecnopatta ateistler 5v1 sana geldi

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Hesapladım ve 5600 işlemci ile darboğaz 8.1 yani düşük bu fiyata süper
2.el Ekran Kartı Alıp Bu Sistemleri Almayın Arkadaşlar. Bu Fiyata 6900xt'li , 3080li Sistem Çekersiniz Temiz.

Rova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Anex
lian değil evet ben 1. kasayi lian sandım lian iyi ben 1. kasa için dedim bu arada 2.kasada çok iyi değil
Lian Li demedim tasarımı Lian Li kasalardan. İçi gayet geniş ve 2 bölmesi var.
Lian Li'ye de çöp yazan gördüm ondan bu detayı ekledim 😄

Lian Li demedim tasarımı Lian Li kasalardan. İçi gayet geniş ve 2 bölmesi var.
Lian Li'ye de çöp yazan gördüm ondan bu detayı ekledim 😄
ben yazmıştım özür dilerim 50 tane felan sekme açık o yüzden bakamamıştım ve lian demiştim o yüzden lian dedim

Rova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Anex
Arkadaş kullanıyor gayet memnun ve keşke ankartı gaming x yapıcapığına ssd yi güçlendirseydin
Yok gayet memnunum Anakart değişiminden. Gigabyte B550 X V2'nin 2 tane M2 slotu var zaten ileride gerek duyarsam takarım 2.ssd yi. Tek sıkıntı DDR5 opsiyonlu Anakart koymamışlar, ben aldığımda 3 Anakart opsiyonu vardı hepsi ddr4 tü.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom