Süper RX6800 SİSTEM !!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sen ne anlatıyon lan. Kıt mısın kardeşim kafan basmıyor mu?

Mesh mesh kasa... Lan mesh kasa nedir? Ön tarafı delikli olan kasa Warcry da da ön tarafın yanında delikli bir yapı var. Oray8 3X fanla doldurduğunda mesh yapı elde etmiyor musun sen?

Allahım ya ne boş yaptın yeter ya.
siz iki çok bilmiş boş yapana açımiş 20/10 konu atıcam bakalım gamepowe marka iyimişmi boş yapan insan topluğu 2 kişi

Classis i 1 haftadır kullanıyorum. Her iki modeli kullanmadan ne kolay çöp möp yazılmış.
Lian Li marka kasalar çöp değil aksine pahalı ve kaliteli kasalar. Gamepower Warcry kasa da Lian Li kasalara tasarım olarak çok benziyor.
Kasa soğutması kötü değil aksine ferah ve geniş bir kasası var. Kasa ilk geldiğinde 6 tane stok Fan var. Hepsi dışarı hava üflüyor. Onları kontrol edip üçünü de içeri hava üfleyecek şekilde ayarladım.
Ramlerde bir sıkıntı yok gayet kaliteli ve yeterli.
Anakart'ı +1000 ₺ verip B550 Gaming X V2 yapmıştım. Toplam 26.023 ₺ tuttu.
M2 'nin okuma yazma hızı düşük biraz etki ediyor bu da.

Tek sıkıntı satıcının 10-11 günde kargolaması. +400 ₺ verip Express gönderim seçeneğini seçebilirsiniz.
Arkadaş kullanıyor gayet memnun ve keşke ankartı gaming x yapıcapığına ssd yi güçlendirseydin

Classis i 1 haftadır kullanıyorum. Her iki modeli kullanmadan ne kolay çöp möp yazılmış.
Lian Li marka kasalar çöp değil aksine pahalı ve kaliteli kasalar. Gamepower Warcry kasa da Lian Li kasalara tasarım olarak çok benziyor.
Kasa soğutması kötü değil aksine ferah ve geniş bir kasası var. Kasa ilk geldiğinde 6 tane stok Fan var. Hepsi dışarı hava üflüyor. Onları kontrol edip üçünü de içeri hava üfleyecek şekilde ayarladım.
Ramlerde bir sıkıntı yok gayet kaliteli ve yeterli.
Anakart'ı +1000 ₺ verip B550 Gaming X V2 yapmıştım. Toplam 26.023 ₺ tuttu.
M2 'nin okuma yazma hızı düşük biraz etki ediyor bu da.

Tek sıkıntı satıcının 10-11 günde kargolaması. +400 ₺ verip Express gönderim seçeneğini seçebilirsiniz.
lian değil evet ben 1. kasayi lian sandım lian iyi ben 1. kasa için dedim bu arada 2.kasada çok iyi değil

siz iki çok bilmiş boş yapana açımiş 20/10 konu atıcam bakalım gamepowe marka iyimişmi boş yapan insan topluğu 2 kişi
bak şimdi Gamepower Warcry kasası o kadar iyi bir kasa değil ama çok kötü bir kasada değil ortalama bir kasa Üstten 360mm desteği var içi geniş bir kasa

kanka işteyim hem kargo kesiyorum hem yazıyorum klavye çokk kötü gamepower marka ya ondan dır yoksa ben gigabyte klavyemler ortalığı yerim
Biri klavye biri kasa ayrı şeyler ve sen klavyeye bakarak kasaya dandik diyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uygunsuz davranış
Tecnopat atıcaksan atma onların marka takıntısı var
seinin gibi akıl özürlüleri değil ve eski zamandan beri kullanan insanlar var ben orada ateist insanlarla 5vs1 at gerçekten konu ateistlik ve müslümanlıktı en sonda sövdüm ama ne saçma şeyler yazıyorlar işte boşanmak kötü ama ateistler bunu sevmezler işte bizim dinimiz iyiliği emreder onların kendisi ateist bileo lduğunu iann madım oradan 5 yıl ban yedim yoksa hayatta buraya geçmezdim

kanka işteyim hem kargo kesiyorum hem yazıyorum klavye çokk kötü gamepower marka ya ondan dır yoksa ben gigabyte klavyemler ortalığı yerim
Klavyeye bakarak mı kasayı kalitesiz buluyorsun?

Hebbu arda Gamepower ın kaliteli kulaklık ve klavye modelleri var.
Örnek Gamepower Calypso, Gamepower Fujin

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Biri klavye biri kasa ayrı şeyler ve sen klavyeye bakarak kasaya dandik diyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

demiyorum game power herşeyini kullanmış biri olarakk çöp bir marka

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,831
Üyeler
203,589
Son üye