FurkanDagustu
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Bulunduğum yerde internet altyapısı olmadığı için fiyat farketmez sadece yüksek hızda sabit iyi bir internet istiyorum
Ben 2 yıldır Süperbox kullanıyorum. 1,5 Ay sonra taahütüm doluyor. Almadan çnce evde turkcell hat sahibi olan birinin telefonu ile farklı saatlerde sürekli hız testi yaptım. SOnuç genelde birbirine yakın yüksek değerlerdi. Tek sıkıntı çok aşırı kötü havalarda 2-3 mbs hız düşmesi olabiliyor ama bazen olmadığıda oluyor. Açıksa ben 2 sene zarfında çok memnundum. Araç için 12v dönüştürücüsünüde aldım uzun yolculuklarda bile kullandndım. Tek sıkıntısı fiyatBulunduğum yerde internet altyapısı olmadığı için fiyat farketmez sadece yüksek hızda sabit iyi bir internet istiyorum
Fiyat sıkıntı değil sadece parasını haketsin yeter pc başında sinir krizi geçirmek istemiyorum .dBen 2 yıldır Süperbox kullanıyorum. 1,5 Ay sonra taahütüm doluyor. Almadan çnce evde turkcell hat sahibi olan birinin telefonu ile farklı saatlerde sürekli hız testi yaptım. SOnuç genelde birbirine yakın yüksek değerlerdi. Tek sıkıntı çok aşırı kötü havalarda 2-3 mbs hız düşmesi olabiliyor ama bazen olmadığıda oluyor. Açıksa ben 2 sene zarfında çok memnundum. Araç için 12v dönüştürücüsünüde aldım uzun yolculuklarda bile kullandndım. Tek sıkıntısı fiyat
Şuanki sınırsız paketler 15 mbs olmuş benim kullandığım 10 mb download 5 upload. Ping ise 40-60 arasıFiyat sıkıntı değil sadece parasını haketsin yeter pc başında sinir krizi geçirmek istemiyorum .d
Kanki Redbox sanırım vodafonun aman diyim sakın bulaşma düzgün İnternet istiyorsan türkcell maalesefBulunduğum yerde internet altyapısı olmadığı için fiyat farketmez sadece yüksek hızda sabit iyi bir internet istiyorum
telefonunuz turkcell ise hız testi yapın ona göre anlarsınız aşağı yukarı internet hızınızıÜst katımda bulunan komşu da superbox kullandığını ve pişman olduğunu söyledi 2nin altında hız aldığım oluyor dedi , hemen oturduğum yerin karşısında bir yer de arkadaşım oturuyor o ise çok memnun çok ikilemde kaldım superbox konusunda
Türk Telekom nasıl hiç bir fikrim yok cekiyordur illa merkezi bir yer de yaşıyorumtürk telekom mobil çekmiyor mu?
12 Mbps download sağlayıp 30 Mbps upload veriyortelefonunuz turkcell ise hız testi yapın ona göre anlarsınız aşağı yukarı internet hızınızı
12 Mbps download sağlayıp 30 Mbps upload veriyortelefonunuz turkcell ise hız testi yapın ona göre anlarsınız aşağı yukarı internet hızınızı