Superbox neden kotu?

Reaksiyon skoru
3
Adapazarı geyve tepecikler de alt yapı ıyı degilmiş.
superbox alirsam orda kullana bilirmiyim arkadaşlar?
orda oturan varya bilgi verirse iyi olur?

nerde oturduguna bakmaz superbox her yerde aynıdır ne kadar fiyata ne kadar hız alabilicğeini türkcelin sayfasından bakabilrsin

saat 5 ile 9 arası download hızın biraz düşer ama sonrasında sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum

Orada oturmuyorum ama eğer sizin evinizde Turkcell kullanan varsa ve mobil veri güzel çekiyorsa emin ol sende yüksek alırsın.
Tek sorun akşam saatleri yoğunluktan dolayı aldığın hız düşebiliyor.

Yoğunluğa göre değişen bir ürün superbox elektrik olan her yerde kullanabilirsin.

Aboneler memnun genellikle turkcellin sitesinden bakabilirsin hız ve fiyatlara alt yapı gerekmiyor

Superbox Fırsat 10 Mbps İnternetLimitsiz10 Mbps'ye Kadar159,90 TL
Olanı alcam Turkcell telefon guzel cekiyormus ama bu orda cekermi istedigim hizi alabilirmyim ?

Bildiğim kadarıyla superbox 4.5g olması lazım.Telefon çeken yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz (y)

Superbox bulunduğunuz konuma kaynaklı olarak değişen bir internet hizmeti. Ping tabii ki de kablolu internete göre fazla olacaktır fakat altyapının kötü veya olmadığı durumlarda kullanılabilir.

Hız düşük ve internet cihaza kablosuz geleceği için dalgalanmalar çok olacak bu yüzden pingin normalden daha yüksek olur.Sıradan kullanımlar için alacaksan işini görür.Ancak online oyun vs düşünüyorsan önermiyorum.Ancak idarelik kullanabilirsin.Taahhütte cabası seçim sizin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,159,729
Üyeler
184,209
Son üye
araff
Geri