Aktif görünüyor ise internetten başvuru yap. Kurulum için gelen ekipler zaten kutu montaj edilmedi ise bile montaj ederler internetini açarlar hocam.Geçen hafta yan binadan bizim binaya kadar kazdılar yere kutu koydular ama binaya koymadılar kutuyu ne zaman koyarlar altyapı sorgulayincada aktif görünüyor
Aktivasyon tamamlanmadan basvuramıyormusumAktif görünüyor ise internetten başvuru yap. Kurulum için gelen ekipler zaten kutu montaj edilmedi ise bile montaj ederler internetini açarlar hocam.
Hocam kutu sonrası tekrar ekip gelicek. Bize kutu sonrası ekibin gelmesi 3 ay sürdü.Aktivasyon tamamlanmadan basvuramıyormusum
Kutuyu takmaya erken mi gelirler acaba benim aktivasyon hızli olabilir kaç yıldır sadece bizim apartmanda yoktu. Altyapi sorgulayincada garip bir sekilde fiber gorünüyorHocam kutu sonrası tekrar ekip gelicek. Bize kutu sonrası ekibin gelmesi 3 ay sürdü.
Bende zam gelmeden geçmek istiyorum umarım erken gelirBizimde ekim ayında kazdılar aralık ayında kabloları döşediler sokağa kutuyuda ocağın başında koymuşlar ama apartmana kablo çekilmemiş aradığımda binaya çekildiği zaman size haber verilir diyorlar bakalım bir an önce çekilse de bizde fiberimize kavuşsak gerçi 1000mb hız için 420TL yazmışlar, normaldede 200 ödüyoruz 30mb için 200 daha veririm 1000 olur en azından. 200 TL bu devirde 2 öğün yemek oldu.