Tv+ kullanışlı hocam iyi yapmışsın.
225 TL 500 mbit + TV(+) + 24 ay taahhüt. Normalde istemezdim itiraz ederdim çok mesgul bi anımda yes yes okeye gitti ama 25 tl' ye hem 12 ay daha ekstra sabit fiyat ve TV+(baya iyi sinema kanalları falan var) için gayet iyi bence.Haber verirsen iyi olur tv yanında 30tl den aşağı değil.
500'lük paketini aldım Download 14'ü geçmiyor olması gereken 50 en azSuperonline bağlatıcam ama 2 paket arasında kaldım.100 olan 2sene taahüt 12 ay 190tl sonrasında 210 oluyor.500 mb ise 1 senelik taahüt direk 200 TL.Sıkıntı şurda fiyatlar hergün artıyor sizce 2 sene fiyatı garantilemek mi 1 sene 500 mü kullanmak daha mantıklı
Hangi platform? Bende de başta böyleydi formattan sonra düzelmişti belki ağ ayarlarından düzelebilir.500'lük paketini aldım Download 14'ü geçmiyor olması gereken 50 en az
Turkcell Fiber / Steam, Xbox, Epic Games bütün platformlarda aynı onu sormuşsunuz galibaHangi platform? Bende de başta böyleydi formattan sonra düzelmişti belki ağ ayarlarından düzelebilir.
60 küsür almanız lazım normalde500'lük paketini aldım Download 14'ü geçmiyor olması gereken 50 en az
Başka bir cihazda deneme şansın oldu mu? Ayrıca internet değişirken veya taktırırken bu platformlar kuruluysa platformları silip yüklemeyi deneyebilirsinTurkcell Fiber / Steam, Xbox, Epic Games bütün platformlarda aynı onu sormuşsunuz galiba
Ethernet bağlı başka cihaz ile denemedim ikinci dediğiniz çok alakasız gibi geliyor kulağa ama denenbilir belkiBaşka bir cihazda deneme şansın oldu mu? Ayrıca internet değişirken veya taktırırken bu platformlar kuruluysa platformları silip yüklemeyi deneyebilirsin
Kanka ben originden ve ubisofttan 5 ile steamden 13-15 ile epicden 40 ile indiriyordum formattan sonra epic 55.5 ubisoft ve origin 55-62 steam 47.5 civarına çıktı. Sen direkt format atmak yerine platformları silip yükle ben bahane arıyordum ondan attımEthernet bağlı başka cihaz ile denemedim ikinci dediğiniz çok alakasız gibi geliyor kulağa ama denenbilir belki
Dostum en ucuz ^"AYRI" TV paketi zaten 45TL?Bizimkiler de öyle vallahi tv + aboneliğini ayrı yapacağım fiyatı düşük gözüksünde 500 bağlayabilirim dedim. Ayrıca fiyatı 300tl olursa çok koyar bana aileme 150tl nin üstü fazla geliyor.
Yakında format attırmayı düşünüyorum zaten bakarım o zamanKanka ben originden ve ubisofttan 5 ile steamden 13-15 ile epicden 40 ile indiriyordum formattan sonra epic 55.5 ubisoft ve origin 55-62 steam 47.5 civarına çıktı. Sen direkt format atmak yerine platformları silip yükle ben bahane arıyordum ondan attım
Yıllık 200tlDostum en ucuz ^"AYRI" TV paketi zaten 45TL?
Sen paketini TV dahil alsan 240TL yerine 225tl ödeyeceksin. Onu anlamadım.
Aylık 17tl idi 8tl fazla verir 12 ay daha bağlarım bende.225 TL 500 mbit + TV(+) + 24 ay taahhüt. Normalde istemezdim itiraz ederdim çok mesgul bi anımda yes yes okeye gitti ama 25 TL' ye hem 12 ay daha ekstra sabit fiyat ve TV+(baya iyi sinema kanalları falan var) için gayet iyi bence.
25 lira ekstraya sadece tv almıyorsun 12 ay ekstradan sabit fiyat alıyorsun türkiye şartlarında inanılmaz bir şey bence.
Bir de Turknetliydim diye alıskın değilim ama bu musteri hizmetleri ne güzel seymis ya
Attırma kanka at. Para mı vercen ona bideYakında format attırmayı düşünüyorum zaten bakarım o zaman