Süperonline Fiber İnternet Önerisi

Reaksiyon skoru
8
Binamda Süperonline Fiber var Şimdiye Kadar Üst Komşu İle Ortak Kullanıyorduk Taşındıkları İçin Özel Bağlatacağız. Bilgiğim Kadarıyla Üst Komuşu 5G kullanıyordu. Oneride Bulunabilir misiniz Bu Gün İçinde Başvuruda Bulunayım.

Binamda Süperonline Fiber var Şimdiye Kadar Üst Komşu İle Ortak Kullanıyorduk Taşındıkları İçin Özel Bağlatacağız. Bilgiğim Kadarıyla Üst Komuşu 5G kullanıyordu. Oneride Bulunabilir misiniz Bu Gün İçinde Başvuruda Bulunayım.
5g daha Türkiye'de kullanıma sunulmadı nasıl 5g internet kullanıyor?

5g daha Türkiye'de kullanıma sunulmadı nasıl 5g internet kullanıyor?
1 Modemden 2 İnternet Çıkıyordu Mesela Televizyondan Bağlanmak İstediğimde Superonline-wifi-3***-5G ve Superonline-wifi-3*** yazıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama Telefondan Bağlandığım zaman 5G olanı göremiyordum

1 Modemden 2 İnternet Çıkıyordu Mesela Televizyondan Bağlanmak İstediğimde Superonline-wifi-3***-5G ve Superonline-wifi-3*** yazıyordu.

Ama Telefondan Bağlandığım zaman 5G olanı göremiyordum
Büyük ihtimal o 5G değildir 5ghz dir.

bilmiyorum ama bir zaman Süperonline binada çalışma yapmış herkesin modemlerini değiştirmişti. Farklı Kablolar falan Vermişlerdi

2-3 Ay Önce Falan
Olabilir dediğini anladım. Eğer internet alacak iseniz Millenicom ve Türknet var birde @Rennes baksın o anlar.

Millenicom'dan ve NetSpeed'ten altyapı sorgular mısın?

Millenicom'dan ve NetSpeed'ten altyapı sorgular mısın?
1614326054629.png

bu netspeed

1614326159419.png

@Rennes

Alıntıyı görüntüle

bu netspeed

Alıntıyı görüntüle

@Rennes
Millenicom'dan 100'lük paket alabilirsin. Altta rehberimi okuduktan sonra aklına takılan bir eşy olursa sor lütfen.

5g almak kumar gibidir
bence sende benim gibi 100mbps alıp 100mbps değerleri al

5G dediğiniz 5GHZ.

Millenicom Superonline altyapısı üzerinden fiber verecekse Millenicom, yoksa Superonline öneririm.

Nedense herkes iki foruma birden soruyor.

Yanıtlar İçin Teşekkürler. Fiber modemlerimizde 2,4 Ghz ve 5Ghz çalışma bandı üzerinden hizmet alırsınız. Modeme daha yakın mesafelerde 5Ghz üzerinden daha sağlıklı hizmet alabilirsiniz. Bu ağı 5G uyumlu cihazlarınızda görebilirsiniz. Dedi Süperonline müşteri Hizmetleri. 100 Download ı eksiksiz alacağımı söylediler Modeme Yakın ve 5G uyumcu cihazda 5ghz kullacağımdan Süperonlineye daha sıcak bakıyorum umarım yanılmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,371
Üyeler
190,557
Son üye
fmsy
Geri