Neler Yeni

Superonline her şey normalken internetin olmaması

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Önce internet ışığı söndü ve hic yanmadı. 1 saat önceye kadar hiçbir sıkıntı yoktu aslında ama sonra biranda gitti. Restart ata ata bir şekilde internet ışığını geri alsam da internet yok. Işık yanıyor sadece. Cidden beni mi bulur bide bu saatte. Araştırma yaptım ama hiçbir yerde benzerini yaşayan veya yaşasa da çözüme ulaşan birini görmedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Alper Mutlu
kabloları kontrol ettin mi

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Çalışma felan vardır, super online'ı aradın mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Alper Mutlu
Bu saatte aramadım. Yarın zaten evde yokum gelince sorun devam ederse ararım.

Evet, herhangi bir sorun yok.
Yine de kablolarla çok oynamadan modemlere giriş çıkışlarını kontrol et istersen, belki pinler çıkmıştır falan

EPekzy

80+
Benzeri bir problem bende yaşadım bugün ; internet ışıklarım tamamen normal olmasına rağmen hiçbir türlü bağlanamadım internete 2-3 kez restart attım yine aynısı devam ediyordu sonra kendiliğinden internet geldi. Bende superonline kullanıyorum.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım, peki modem ara yüzüne girince internet bağlı gözüküyor mu?
Evet. Her şey normal. Başta hata veriyordu ama sonra gitti. Başta verdiği hatayı profilde paylaşmıştım koptuğu sırada
Benzeri bir problem bende yaşadım bugün ; internet ışıklarım tamamen normal olmasına rağmen hiçbir türlü bağlanamadım internete 2-3 kez restart attım yine aynısı devam ediyordu sonra kendiliğinden internet geldi. Bende superonline kullanıyorum.
Ne kadar sürdü peki? Bende 1 saattir net yok şuan.
Yine de kablolarla çok oynamadan modemlere giriş çıkışlarını kontrol et istersen, belki pinler çıkmıştır falan
Ona ekstra baktım dostum hatta PON girişine bile baktım onda da sıkıntı yoktu.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Evet. Her şey normal. Başta hata veriyordu ama sonra gitti. Başta verdiği hatayı profilde paylaşmıştım koptuğu sırada
Manuel İp ataması İpv4'den deneyebilirsin olmazsa, modem kurulumunu baştan yapmayı deneyebilirsin.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler

Farway

80+ Silver
Bakım çalışmasından kaynaklı olabilir. Modem GG olmuş olabilir,bende tüm ışıklar yanarken net yoktu modem akımdan etkilenmiş. Yakına yıldırım falan düştümü ya da trafo patlaması oldumu? Elektrik gitmesi ya da ani dalgalanma bunlardan olabilir reis. Bir de kutuya giden kabloyu takip et kutuya bak. Benim evde kutuda düşmüştü bir kere oradan biliyorum bağlayan elemanlar kabloyuda sadece büküp bırakmış

Top Bottom