100Mbps ve üstü hızlara Wifi 6 modem talep etme hakkın var ama değişime ücret alıyorlardı sanırım. Sen mümkünse internetim yavaş diye kayıt aç hallederler4 yıldır suprronline kullanıyoruz 2 kere taahüt yenilendi hızım 25 di 100 oldu ama modem eskidi modem istesem alabilirmiyim bide geforce now da etki gösterirmi
Canlı desteğe yazdım100Mbps ve üstü hızlara Wifi 6 modem talep etme hakkın var ama değişime ücret alıyorlardı sanırım. Sen mümkünse internetim yavaş diye kayıt aç hallederler
Superonline dan başka fiber altyapı yokModemin parasını her türlü ödersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Comnete geçsen daha düşük fiyatlı olacağını düşünüyorum ve yükleme hızı da fazla.
Wifi 6 ya 350 tl istiyo kurulum dahil galibaModem sorunlu uzağı çekmiyor tam hız vermiyor de h3600 al
O iş öyle değildir. 350tl kurulumdur sadece. Modemin parası aylık olarak kesilecek.Wifi 6 ya 350 TL istiyo kurulum dahil galiba
Reis geçmicem şuanda adamlar her şey dahil 350 dediO iş öyle değildir. 350tl kurulumdur sadece. Modemin parası aylık olarak kesilecek.
Başka şirkete geç.
100Mbps üstü paketlere Wifi 6 modem kirası dahil zaten. Kurmak için ücret isterler.O iş öyle değildir. 350tl kurulumdur sadece. Modemin parası aylık olarak kesilecek.
Başka şirkete geç.
Dediğim gibi yap 350 yi de ödemezsin.Reis geçmicem şuanda adamlar her şey dahil 350 dedi
Canlı destekte yazıyorum diyorum çekmiyo kötü harbiden 30 falan alıyorum hat değeri iyi oyüzden bişey yapamam diyor ben müşteri temsilcisi oldum modemde sorun var falan diyorum100Mbps üstü paketlere Wifi 6 modem kirası dahil zaten. Kurmak için ücret isterler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğim gibi yap 350 yi de ödemezsin.
Müşteri hizmetlerini arayın hafta içi mesai saati gibi. Arıza kaydı bırakın.Canlı destekte yazıyorum diyorum çekmiyo kötü harbiden 30 falan alıyorum hat değeri iyi oyüzden bişey yapamam diyor ben müşteri temsilcisi oldum modemde sorun var falan diyorum
Geldiler tp link wifi 6 modem taktı ex530vMüşteri hizmetlerini arayın hafta içi mesai saati gibi. Arıza kaydı bırakın.