Superonline pppoe kullanıcı adı/şifresini nasıl bulurum?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,220
TP Link Deco M4 kullanıyorum. Superonline modemim eski ve sürekli kopuyor. Modemin kendisi de uzakta ondan Mesh wifi ile hallediyorum ama nafile.

Ben bunun şifresini bulup M4 modemime geçirmek istiyorum, nasıl yaparım?

TP Link Deco M4 kullanıyorum. Superonline modemim eski ve sürekli kopuyor. Modemin kendisi de uzakta ondan Mesh wifi ile hallediyorum ama nafile.

Ben bunun şifresini bulup M4 modemime geçirmek istiyorum, nasıl yaparım?
online işlemler veya mobil uygulama olmadımı müşteri hizmetlerini arayarak öğrenirsiniz

Çokça denedim hocam vermiyorlar bir türlü.
nasıl vermiyorlar ki olmazsa kullanıcı adınızı e devletten öğrenebilirsiniz e devlete girip sabit hat yaazarak ancak şifreyi bilemiyorum belki abone no veya telefon numaranız labilir

nasıl vermiyorlar ki olmazsa kullanıcı adınızı e devletten öğrenebilirsiniz e devlete girip sabit hat yaazarak ancak şifreyi bilemiyorum belki abone no veya telefon numaranız labilir
Hocam e-devleti denemedim hiç ama baya bir aradım, yalvardım hatta ama modemi değişemezsiniz, bloke ederiz internetinizi ya da yeni modeme geçirelim sizi diyip para istiyorlar yeni modem için.

Ben de mümkünse elimdekini değerlendirmek istiyorum.

Hocam e-devleti denemedim hiç ama baya bir aradım, yalvardım hatta ama modemi değişemezsiniz, bloke ederiz internetinizi ya da yeni modeme geçirelim sizi diyip para istiyorlar yeni modem için.

Ben de mümkünse elimdekini değerlendirmek istiyorum.
aaa bu ciddi bir durum ya şaka gibi bas baya haraç gibi acaba eski modemi takıp öğrenmeye çalışın

Hocam bunda login şifresi istiyor onu nasıl geçeceğim bilginiz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu ekranda kalıyorum.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    94.5 KB · Hit: 623
Müşteri hizmetlerini sürekli ara ve iste . Başka yol kalmıyor .

Çözdüm hocam. Kendisi hallediyormuş. Aldım gerekli bilgileri.

Nasıl aldınız. Ben de aradım. Ama vermiyorlar. Şirket Politikasıymış. Şaka gibi...:(((

Nasıl aldınız. Ben de aradım. Ama vermiyorlar. Şirket Politikasıymış. Şaka gibi...:(((
Sanal makine ile aldım. Varsa bilgisayarınız, biraz araştırın nette nasıl yapıldığını bulursunuz.

Hatta dur yeni yöntem de vardı sanırsam. Bir bakayım.

Şuna bir bakın deneyin. Umarım olur bununla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,831
Üyeler
184,506
Son üye
Scortl
Geri