upload biraz düşük ama iyi fiyatına göreKadıköy/Kazasker de oturuyorum ve aldığım hız bu şekilde iyi mi? sizce fiyatını hak eder mi ?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fiyatı 150tl bile olsa hak edecek değerler.Kadıköy/Kazasker de oturuyorum ve aldığım hız bu şekilde iyi mi? sizce fiyatını hak eder mi ?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
TaahhütlüBende mi geçsem buna aslında. Altyapı da var.
Valla ben memnun kaldım baya yeterli Windows.iso dosyasını baya hızlı indirdi. Süre tutmadım ama salı günü itopyadan verdiğim anakart gelince kurulum yaparken süre tutacam güzel gibi fiyatına göre.Bende mi geçsem buna aslında. Altyapı da var.
Lan madem altyapın var niye türknette vdsl kullanıyon?Bende mi geçsem buna aslında. Altyapı da var.
1 saatte ortalama olarak 40gb indirirsin.Valla ben memnun kaldım baya yeterli Windows.iso dosyasını baya hızlı indirdi. Süre tutmadım ama salı günü itopyadan verdiğim anakart gelince kurulum yaparken süre tutacam güzel gibi fiyatına göre.
Dün anlatmaya çalıştım biraz fakat kendisi taahhütlüye geçmem dedi.Lan madem altyapın var niye türknette vdsl kullanıyon?
altyapı nereden sorgulayabilirimBende mi geçsem buna aslında. Altyapı da var.
İyi sordun kral ama babam onay vermiş TV box bi paket almış 1 haftadır onu kapatmakla uğraştım şimdi tamamen bozsaydım acayip pis fatura girecekti bir dahikine türknet geçecem ama kesin ve bu sefer direk ben başvurusunu yapacam kendi üzerimden bunun tahadütü bitsinde.Lan madem altyapın var niye türknette vdsl kullanıyon?