Neler Yeni

Supplement önerisi yağ yakıcı

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,999
İsim
Emir
Yağ dağılımınız tamamen karın bölgesi sanırım.Kardiyo ve agırlık idmanlariyla duzenli sekilde kilo verirseniz 70kiloda gobeginizin olacagini sanmam en kotu 65lere dusersiniz.Kilo verirken hizli kilo verdiyseniz eğer gobek olmasi normal onemli olan duzenli sekilde uzun vadede kilo vermek

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Formander
Yağ dağılımınız tamamen karın bölgesi sanırım.Kardiyo ve agırlık idmanlariyla duzenli sekilde kilo verirseniz 70kiloda gobeginizin olacagini sanmam en kotu 65lere dusersiniz.Kilo verirken hizli kilo verdiyseniz eğer gobek olmasi normal onemli olan duzenli sekilde uzun vadede kilo vermek
Hocam suan heryerim yagli malesef gogus bel bacak karin yuz 6 ayda vermistim ozaman 30 kiloyu ama spor yapmiyordum ozaman

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,999
İsim
Emir
Hocam suan heryerim yagli malesef gogus bel bacak karin yuz 6 ayda vermistim ozaman 30 kiloyu ama spor yapmiyordum ozaman
Dedigim tarzda beslenip duzenli idmanlar ve kardiyolar ile vucudunuzu 6ayda rahat rahat toparlarsiniz

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Formander
Dedigim tarzda beslenip duzenli idmanlar ve kardiyolar ile vucudunuzu 6ayda rahat rahat toparlarsiniz
Hocam birde Ben spora gittigimde 1 ay sonra birakiyodum etki gormeyince psikolojik buda hemen gozle gorulur fark olmaz ama bunh her seferinde Yapiyodum ama daha yapmicsm

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,999
İsim
Emir
Hocam birde Ben spora gittigimde 1 ay sonra birakiyodum etki gormeyince psikolojik buda hemen gozle gorulur fark olmaz ama bunh her seferinde Yapiyodum ama daha yapmicsm
1 Ayda cok beklentiye girmeyin ki beslenmeye dikkat etmiyorsaniz daha uzun vadede vucudunuzda degisiklik gorursunuz

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
L- carnitin al ama kaliteli olsun kalori açığa olmadan pek bir işe yaramaz diyet + sporla işe yarar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,763
Üyeler
163,551
Son üye
tykrst99
Top Bottom