Bu yararli olucakmidir hocam nasil ve ne zaman kullanmaliyimKingsize Nutrition Thermo Carnitine 1000 Ml - Karnitin (L-Carnitine)
3000 mg L-Karnitin, 1000 mg Taurin, Kafein ve Yeşil Çaylı, B5 ve B6 vitaminli. İncele, yorumları oku ve satın al.www.supplementler.com
pek bilgim yok arkadaşım kullanıyordu ve işe yaradığını söylüyorduBu yararli olucakmidir hocam nasil ve ne zaman kullanmaliyim
Hocam kalori acigini bilmiyorum yedigim yemegin kalorisini nasil hesaplicam bilmiyorumYağ yakıcı olan supplementlerin icerisinde nabzini yükselten uyaricilar var ondan dolayı sen kalori acigi olusturmadan yağ yakamazsın.Onlara verecegin parayi diyete ayır daha iyi
Aile ev yemegi ise bitkisel yağ harici,unlu mamuller ve hazir paket gidalardan uzak durup kardiyo yapmaya baslarsaniz kilo verirsiniz.Eger cok yiyorsanix bir anda kesmeyin yavas yavas.Gunde 2 yiyorsaniz veya her gun yiyorsaniz 2gunde 1 yiyinHocam kalori acigini bilmiyorum yedigim yemegin kalorisini nasil hesaplicam bilmiyorum
Hocam zaten zamaninda 98 kilodan 72 ye dustum sporsuz ama yine gobegim kalmisti simdi tekrar aldim 85 kiloyum zaten alisiyorum bi kac gun yemeyince ama cok psikoljim bozuldu stress giriyorum gobegimden dolayiAile ev yemegi ise bitkisel yağ harici,unlu mamuller ve hazir paket gidalardan uzak durup kardiyo yapmaya baslarsaniz kilo verirsiniz.Eger cok yiyorsanix bir anda kesmeyin yavas yavas.Gunde 2 yiyorsaniz veya her gun yiyorsaniz 2gunde 1 yiyin
Fiziksel durumun tamamen senin elinde elbet degisecek kafaya takarsaniz daha cok zorlasır.Aman aman kiloluda değilsiniz birkac ayda toparlarsinizHocam zaten zamaninda 98 kilodan 72 ye dustum sporsuz ama yine gobegim kalmisti simdi tekrar aldim 85 kiloyum zaten alisiyorum bi kac gun yemeyince ama cok psikoljim bozuldu stress giriyorum gobegimden dolayi
Hocam 72 kiloyken bile yag oranim%24 du yag kaybetmek istiyorum hizlica , supplementlerdende korkuyorum ama saglikli beslenip kardiyo ve spormu onerirsinizFiziksel durumun tamamen senin elinde elbet degisecek kafaya takarsaniz daha cok zorlasır.Aman aman kiloluda değilsiniz birkac ayda toparlarsiniz
Boyunuz kac?Hocam 72 kiloyken bile yag oranim%24 du yag kaybetmek istiyorum hizlica , supplementlerdende korkuyorum ama saglikli beslenip kardiyo ve spormu onerirsiniz