Sürekli gelen fps drob

Baby yoda

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhabalar donanın arşivi ailesi geçen cuma game garajdan pollux3 apu sistemini özelleştirerek aldım;
bilgisayarın kurulumunu yaptım
driverları yükledim
bios güncelledim
biostan ram ayarlarını
yaptım fakat oyunlarda (Valorant, lol, darksouls 3, satisfactory, dyin light, denediklerim bunlar) girince ayarlar yüksek veya düşük fark etmiyor fps drob yiyorum sürekli manzaralı bir görüntü olsun olmasın bunun için ne yapabilirim?

Sistem:
1614943154997.png

Merhabalar donanın arşivi ailesi geçen cuma game garajdan pollux3 apu sistemini özelleştirerek aldım;
bilgisayarın kurulumunu yaptım
driverları yükledim
bios güncelledim
biostan ram ayarlarını
yaptım fakat oyunlarda (Valorant, lol, darksouls 3, satisfactory, dyin light, denediklerim bunlar) girince ayarlar yüksek veya düşük fark etmiyor fps drob yiyorum sürekli manzaralı bir görüntü olsun olmasın bunun için ne yapabilirim?

Sistem:
Alıntıyı görüntüle
SSD'de sıkıntı varsa olabilir :(

İnternet altyapısı kötü olabilir
satis factory ve dyin light için internet gerekmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SSD'de sıkıntı varsa olabilir :(
sıfır ürün yanında benim James Donkey 240gb ssd var eğer sorun ssd deyse bunu nasıl anlayabilirim

satis factory ve dyin light için internet gerekmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıfır ürün yanında benim James Donkey 240gb ssd var eğer sorun ssd deyse bunu nasıl anlayabilirim
Test yap DİSK mark.

O dostum kötü ssd almışsın.Birde keşke 8x2 yapsaydın dual-channel daha iyi oluyor diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,563
Üyeler
191,883
Son üye
yazilimciabi
Geri