Neler Yeni

Sürekli Kasıtlı Tartışma Çıkarmak için Konu Açanlar Hakkında

BandLedend

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Kaan Sevinç
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı - Minecraft - Fortnite
Discord
Bandwitch#2635
Katılıyorum.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Gördüğüm kadarıyla bu kişilere herhangi bir uyarı verilmiyor, konusu kilitleniyor. Bu kişilere forumun huzurunu bozmaktan dolayı uyarı verilmesini talep ediyorum. Mesela az önce bomboş, korsanı savunanlar ban yesin diye konu açıldı.
epica parti kur seri çok seri

eyelays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ali Serhat Akyüz
Kesinlikle katılıyorum dostum.

ELECTUS

80+ Silver
Katılıyorum.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Gördüğüm kadarıyla bu kişilere herhangi bir uyarı verilmiyor, konusu kilitleniyor. Bu kişilere forumun huzurunu bozmaktan dolayı uyarı verilmesini talep ediyorum. Mesela az önce bomboş, korsanı savunanlar ban yesin diye konu açıldı.
bide kimse alınmasın ama düzgünce tartışmayıda bilemiyoruz hiçbirimiz (bende dahil) insan gibi tartışsak sorun olmayacak ama yapamıyoruz

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Katılıyor ve bu davranışı sergileyen üyelere gerekli yaptırımların verilmesini rica ediyoruz!

- Tepki Ekibi

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
haklısın

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Okadar haklısın ki

Bergee

80+ Silver
Uyarı sistemi getirilmeli ve herkese 3 yada 4 hak tanınmalı ama bence 3 hak iyidir. Allahın hakkı 3'tür :) 3. uyarı son uyarı olur ve 4. uyarıda bir süreliğine uzaklaştırma alır. Döndüğünde tekrar ederse aynı şeyi kalıcı ban. Ve başka bir hesap açıp oradan da aynısını yaparsa ip ban gibi gibi.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Uyarı sistemi getirilmeli ve herkese 3 yada 4 hak tanınmalı ama bence 3 hak iyidir. Allahın hakkı 3'tür :) 3. uyarı son uyarı olur ve 4. uyarıda bir süreliğine uzaklaştırma alır. Döndüğünde tekrar ederse aynı şeyi kalıcı ban. Ve başka bir hesap açıp oradan da aynısını yaparsa ip ban gibi gibi.
Öyle bir şey var zaten.

Top Bottom