Yardım Sürekli Kopan İnternet

FurkanVAC

80+
Reaksiyon skoru
17
internetimin neden koptuğunu bulamıyorum.Sürekli internet bağlantım kesilip duruyor özellikle indirme vs yaparken ancak normalde de kesiliyor.Kablolu bağlanmayı denedim,Kablosuz bağlanmayı denedim Modemin yerini değiştirdim ,Splitter değiştirdim,Splittersiz denedim Artık çok sıkmaya basladı değerler bu kaynağını bulamiyorum lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.(internetim 24 mbps millenicom,Ayrıca modemim turktelekom WMG3312B10B modem)
20200928_143018.jpg

Son düzenleme:
internetimin neden koptuğunu bulamıyorum.Sürekli internet bağlantım kesilip duruyor özellikle indirme vs yaparken ancak normalde de kesiliyor.Kablolu bağlanmayı denedim,Kablosuz bağlanmayı denedim Modemin yerini değiştirdim ,Splitter değiştirdim,Splittersiz denedim Artık çok sıkmaya basladı değerler bu kaynağını bulamiyorum lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.(internetim 24 mbps millenicom,Ayrıca modemim turktelekom WMG3312B10B modem)Alıntıyı görüntüle
İnternet Sağlayıcı firmanız ile görüştünüz mü?

Henüz görüşmedim yarın görüşeceğim ancak millenicom un müşteri hizmetlerinden kimse memnun kalmıyor müşteri hizmetlerinde arıza bildirim yeri var her seferinde feedback bıraktığımda hattınız sorunsuz mesajı ile karşılaşıyorum

Henüz görüşmedim yarın görüşeceğim ancak millenicom un müşteri hizmetlerinden kimse memnun kalmıyor müşteri hizmetlerinde arıza bildirim yeri var her seferinde feedback bıraktığımda hattınız sorunsuz mesajı ile karşılaşıyorum
Zamanında benimde aynı sizinki gibi problem vardı. Türk Telekom du. Müşteri hizmetlerini aradım uzaktan ayar yaptılar sorun çözülmüştü.

değerleriniz iyi değil ancak bu değerlerle internetin kopmaması lazım, müşteri hizmetlerine söylemekten başka çareniz yok.

Vaktinde ailemden diğerleri iletişime geçmişler müşteri hizmetleri ile şu mesajı almışlar belirli saatler arası vakitler bakım yapılacak deyip internet o saatler arası kesilmis gelmiş ancak sorun düzelmemiş

internetimin neden koptuğunu bulamıyorum.Sürekli internet bağlantım kesilip duruyor özellikle indirme vs yaparken ancak normalde de kesiliyor.Kablolu bağlanmayı denedim,Kablosuz bağlanmayı denedim Modemin yerini değiştirdim ,Splitter değiştirdim,Splittersiz denedim Artık çok sıkmaya basladı değerler bu kaynağını bulamiyorum lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.(internetim 24 mbps millenicom,Ayrıca modemim turktelekom WMG3312B10B modem)Alıntıyı görüntüle
Saat,saat düzenli kopmalar mı oluyor?

Kopmanın belli bir saati yok ancak sürekli oluyor örneğin windows update de güncelleştirmeleri denetle ye veya yükleye bastıktan sonra kesiliyor internet onu fark ettim normal yoğunlukta da kopuyor ama indirme vs de kesin kopuyor

Geri