Android Sürekli reklam çıkartan bir uygulama var ? Ama uygulamalarda bulamıyorum.

Batur

80+
Reaksiyon skoru
60
Telefon kendi kendine bir uygulama üzerinden reklam açıp kapatıyor ama uygulamayı bir türlü bulamıyorum. Uygulama arşivinde böyle görünüyor reklam bittiksen sonra uygulama arşivinden çıkıyor

Ekler

• IMG_2844.webp
    IMG_2844.webp
    1.2 MB · Hit: 57
Çok basit çözüm;
Videolu reklamlar ağ trafiği harcar. Telefonunun ayarlar kısmından veri kullanımına gir hangi uygulama kaç mb internet kullanmış bak. Gözüne çarpan garip bir uygulama varsa (genelde çocuk oyunları gibi görünür isim ve simge olarak) bul ve sil.

Telefon kendi kendine bir uygulama üzerinden reklam açıp kapatıyor ama uygulamayı bir türlü bulamıyorum. Uygulama arşivinde böyle görünüyor reklam bittiksen sonra uygulama arşivinden çıkıyor
virüs ya da trojan olabilir

Babamda benzer bi uygulama indirmişti bi ara. Fotoğraf düzenleme yada galeri uygulaması gibi birşeydi. Güvenliğinden emin olmadığınız uygulamaları gezerseniz gözünüze çarpar

Xiaomi mi telefon?

en son indirilen uygulamalara göz at.daha dün aynı şey birinin başına geldi çocuklar indirmiş bişeyler.

Dedemin başına gelmişti bu. Çocuklar indirmiş bir uygulama bilmeden. Ben uygulamaları (ayarlardan yüklü uygulamaları) taradığımda gmail'den 2 tane gördüm. Birinde devre dışı bırak diğerinde kaldır yazıyordu. Kaldır yazanı kaldırdım ve sorun çözüldü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,663
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri