Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Bide benim bölüm bilişimBende. İleride lazım olabilir.
Bide benim bölüm bilişimBende. İleride lazım olabilir.
Bilmediğimden soruyorum, her lisede bilişim bölümü var mı?Bide benim bölüm bilişim
Yok hayır, her meslek lisesinde yok diye biliyorum, benim lisemde makine, bilişim, elektrik elektronik bölümleri var meselaBilmediğimden soruyorum, her lisede bilişim bölümü var mı?
Siz oradan hangi dillerin kursunu aldınız? Beğendiniz sanırım bende alayım.Aynı şekilde devletin açtığı btk akademiyi de şiddetle öneririm
Ben veri bilime ve Python adındaki atıl hocanın kursunu aldım. Şimdi şadi hocanın makine öğrenmesi kursunu alıyorumSiz oradan hangi dillerin kursunu aldınız? Beğendiniz sanırım bende alayım.
Ben android ve windows'a uygulama yapmak istiyorum. Herhalde c# ve Java almalıyım.Ben veri bilime ve Python adındaki atıl hocanın kursunu aldım. Şimdi şadi hocanın makine öğrenmesi kursunu alıyorum
Ama benim aldığım kurslar yapay zekaya yönelik yani eğer siz yapay zeka ile uğraşmayacaksanız boşuna almayın bunları
Yanlış yönlendirmek istemiyorumBen android ve windows'a uygulama yapmak istiyorum. Herhalde c# ve Java almalıyım.
Kusura bakma dostum yanlış anlamışım.Doğru söylüyorsun.Sen anlamadın beni. Bazı kursların ücretsiz olması süreli mesela 2 gün sonra eski fiyatına çıkarak ücretli olacak demek istiyorum.