Neler Yeni

Suv önerisi 1.200.000

Emir818.

80+ Bronze
İkinci el piyasasında yaprak kıpırdamıyor fiyatların aşağı çekmesi muhtemel.
Bence çekilmez hocam yani napıyım bekliyim mi acaba çekilmezse de boşu boşuna beklemiş olacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok kısa bir süreç için gerekiyorsa da kirala demek istiyorum ama Rent a car fiyatları da çok fazla •_•
Çekilmezse boşuna boşuna beklemiş olurum ama hocam acaba düser mi fiyatlar TR şartlarında ben düşen bişey görmedim tam tersi artıyo

Ysuflix

80+ Gold

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Bence çekilmez hocam yani napıyım bekliyim mi acaba çekilmezse de boşu boşuna beklemiş olacağım

Çekilmezse boşuna boşuna beklemiş olurum ama hocam acaba düser mi fiyatlar TR şartlarında ben düşen bişey görmedim tam tersi artıyo
Hayır, bir kaç marka düşürdü bile. Mesela Toyota, Corolla fiyatlarını 200.000 ₺ düşürdü.
Honda'da aynı şekil hafif düşüş yaptı bir modelde.
Başka varsa duymadım
Fiat'da şuan fiyat ve stok güncelliyor.
Ayrıca vatandaşlar kredi çekemiyor, nakit parası olan insanlar çok az ve araba satışı düştüğü için satabilmek için mecburen fiyat düşüşü yapılıyor

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hocam nihai karar elbette sizin olacaktır ama dediğim gibi bu aralar ikinci el piyasasında yaprak kıpırdamıyor aynı zamanda emlak sektöründe de öyle. Elimizde stok yok 3 4 ay sonra sizi ararız diyen stokçu bayilerin hepsinde arabalar kaldı şuan her gün birilerini arayıp indirimli fiyattan sıfır arabalarını satmaya çalışıyorlar. Bu durgunluğun sebebinin faizlerin yükselmesi olduğunu düşünüyorum kimse bu fiyatlardan kredi çekip ev araba almak istemiyor gibi. Yine de iyice araştırın sağdan soldan insanların dediğini dinleyip yapmak yerine kafanıza ne daha çok yatıyorsa onu yapın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Hocam nihai karar elbette sizin olacaktır ama dediğim gibi bu aralar ikinci el piyasasında yaprak kıpırdamıyor aynı zamanda emlak sektöründe de öyle. Elimizde stok yok 3 4 ay sonra sizi ararız diyen stokçu bayilerin hepsinde arabalar kaldı şuan her gün birilerini arayıp indirimli fiyattan sıfır arabalarını satmaya çalışıyorlar. Bu durgunluğun sebebinin faizlerin yükselmesi olduğunu düşünüyorum kimse bu fiyatlardan kredi çekip ev araba almak istemiyor gibi. Yine de iyice araştırın sağdan soldan insanların dediğini dinleyip yapmak yerine kafanıza ne daha çok yatıyorsa onu yapın.
Hemfikirim

Ysuflix

80+ Gold

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Bankalar kredi vermiyor. Bayiler sıfır araba satamiyor. İnsanlarda nakit para yok. Arabaya tak diye yatıracak para yok. Toyota sıfır araclara 100k indirim yaptı. Mercedeste yapacak sırasiyla hepsi yapmak zorunda. Sıfır araçlar bulunamiyorken şuan bayilerde duruyor ve nakit satamiyorlar. Fiyatlar kesinlikle düşecek. Alan çıkmadığı sürece 100binde düşer 200binde. Faiz arttığı sürece araba piyasası tamamen duracak. O yüzden ikinci el bakılacak bir piyasa değil şuan. O paraya kesinlikle sıfır araba al. Ve sana yemin ediyorum birazcik şu piyasadan anliyorsam 1.2M a Chery omoda5 ten daha güzel araba yok hiçbir türden hiç bir açıdan yok. Emsali vw grubu ama fiyat farkları %20-30 daha ucuz

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Umursuyorsan umursa kardeşim banane ben umursama vb. demedim anlayan anlıyor
Kardeşim sen kimsin benim yorum yapmama niye takılıyorsun ya da technopat cart curt diyorsun? Kibarca konu sahibine söyledim ne var bunda? Çocuk gibi tamam mamam yazıyorsun. Hayırdır doğru düzgün yazı yazamamaktan technopattan falan mı kovuldun?

Emir818.

80+ Bronze
Bankalar kredi vermiyor. Bayiler sıfır araba satamiyor. İnsanlarda nakit para yok. Arabaya tak diye yatıracak para yok. Toyota sıfır araclara 100k indirim yaptı. Mercedeste yapacak sırasiyla hepsi yapmak zorunda. Sıfır araçlar bulunamiyorken şuan bayilerde duruyor ve nakit satamiyorlar. Fiyatlar kesinlikle düşecek. Alan çıkmadığı sürece 100binde düşer 200binde. Faiz arttığı sürece araba piyasası tamamen duracak. O yüzden ikinci el bakılacak bir piyasa değil şuan. O paraya kesinlikle sıfır araba al. Ve sana yemin ediyorum birazcik şu piyasadan anliyorsam 1.2M a Chery omoda5 ten daha güzel araba yok hiçbir türden hiç bir açıdan yok. Emsali vw grubu ama fiyat farkları %20-30 daha ucuz
Chery çok yakıyo diyolar hocam

Kasıma kadar bekliyim bakalım

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
hocam suv olupta yakmayan araba mı var. sehiriçi 9-10 altı yakan benzinli suv piyasada yok. sıfır araba 183hp 275nm tork ile yaksın 11-12 yani. lpg kullacagım derseniz bişey diyemem.

Top Bottom