yün takım fiyatlarından haberin var mı ? 1 tane yün takım fiyatına yaklaşık 10 tane bunlardan alırsın...en az %90 yün olmayan takım elbise almayın. Paranız yetmiyorsada almayın gidin kot giyin.
10 tanesine bedel bir takım elbise alabilirsin evetyün takım fiyatlarından haberin var mı ? 1 tane yün takım fiyatına yaklaşık 10 tane bunlardan alırsın...
söyleyelim hemen üretimi durdursunlar.en az %90 yün olmayan takım elbise almayın. Paranız yetmiyorsada almayın gidin kot giyin.
14:00 civarı geliyor genelde.Moda300 tarzı kupon gelir mi yoksa alalım mı bitmeden
Altında 2500 e 500 kod var. Yanına bir şey ekleyin işte.Moda300 tarzı kupon gelir mi yoksa alalım mı bitmeden
Takım elbise dediğin şey kumaşıyla değerli olur. %90 yün değilse, üzerine ne etiket yapıştırırsan yapıştır, bildiğin naylon torba. Ucuz diye almak mantıklı olabilir, ama o zaman da adına ‘takım elbise’ demeyin bari. Benim gözümde kot daha şık durur.söyleyelim hemen üretimi durdursunlar.
dalga mı geçiyorsunuz ?
2 farklı takımım var sadece süvariden, arada bir resmi yerlere giderken giyiyorum gidip de %90 yün içeren bir şeye ihtiyacım yok bırakın bu ayakları 2k ya takım var parasına göre çok güzel alacak arkadaşlara tavsiye ederim
mecburen ayda yılda 1 giyiliyorsa ne fark eder. 2 bin tl kot tişört parası zatenTakım elbise dediğin şey kumaşıyla değerli olur. %90 yün değilse, üzerine ne etiket yapıştırırsan yapıştır, bildiğin naylon torba. Ucuz diye almak mantıklı olabilir, ama o zaman da adına ‘takım elbise’ demeyin bari. Benim gözümde kot daha şık durur.
takım elbise dediğimiz şeyi kumaşı için değil resmiyeti için giyiyoruz. bu takımı alan adamlar tıpkı benim gibi giymiyor. 2 tane takımım var bu markadan daha 1 tanesini hiç giyme fırsatım bile olmadı giyecek bir iş veya aktivite yapmıyorum çünkü. şık duruyor, ucuz, işimi görüyor. kumaşı güzel diye giymiyoruz takımı sizin gözünüzde şık olması bu gerçeği değiştirmezTakım elbise dediğin şey kumaşıyla değerli olur. %90 yün değilse, üzerine ne etiket yapıştırırsan yapıştır, bildiğin naylon torba. Ucuz diye almak mantıklı olabilir, ama o zaman da adına ‘takım elbise’ demeyin bari. Benim gözümde kot daha şık durur.