❌İndirim Bitti! Süvari Yelekli Takım Elbise + Gömlek 2011₺

2 yıl önce düğünüm için almıstım aynı fiyat mı hala

en az %90 yün olmayan takım elbise almayın. Paranız yetmiyorsada almayın gidin kot giyin.
söyleyelim hemen üretimi durdursunlar.

dalga mı geçiyorsunuz ?

2 farklı takımım var sadece süvariden, arada bir resmi yerlere giderken giyiyorum gidip de %90 yün içeren bir şeye ihtiyacım yok bırakın bu ayakları 2k ya takım var parasına göre çok güzel alacak arkadaşlara tavsiye ederim

Moda300 tarzı kupon gelir mi yoksa alalım mı bitmeden
14:00 civarı geliyor genelde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Takım parasına göre gayet kaliteli
17548.webp

söyleyelim hemen üretimi durdursunlar.

dalga mı geçiyorsunuz ?

2 farklı takımım var sadece süvariden, arada bir resmi yerlere giderken giyiyorum gidip de %90 yün içeren bir şeye ihtiyacım yok bırakın bu ayakları 2k ya takım var parasına göre çok güzel alacak arkadaşlara tavsiye ederim
Takım elbise dediğin şey kumaşıyla değerli olur. %90 yün değilse, üzerine ne etiket yapıştırırsan yapıştır, bildiğin naylon torba. Ucuz diye almak mantıklı olabilir, ama o zaman da adına ‘takım elbise’ demeyin bari. Benim gözümde kot daha şık durur.

Takım elbise dediğin şey kumaşıyla değerli olur. %90 yün değilse, üzerine ne etiket yapıştırırsan yapıştır, bildiğin naylon torba. Ucuz diye almak mantıklı olabilir, ama o zaman da adına ‘takım elbise’ demeyin bari. Benim gözümde kot daha şık durur.
mecburen ayda yılda 1 giyiliyorsa ne fark eder. 2 bin tl kot tişört parası zaten

takım elbise dediğimiz şeyi kumaşı için değil resmiyeti için giyiyoruz. bu takımı alan adamlar tıpkı benim gibi giymiyor. 2 tane takımım var bu markadan daha 1 tanesini hiç giyme fırsatım bile olmadı giyecek bir iş veya aktivite yapmıyorum çünkü. şık duruyor, ucuz, işimi görüyor. kumaşı güzel diye giymiyoruz takımı sizin gözünüzde şık olması bu gerçeği değiştirmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,928
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri