Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,434
geçmiş olsun hocam rahmetli iyiydiyok zaten alacağı kadar su aldığından çıkarttım ben de içindeki suyu çıkarırım da kurtulur belki diye ama maalesef kurtulmadı
geçmiş olsun hocam rahmetli iyiydiyok zaten alacağı kadar su aldığından çıkarttım ben de içindeki suyu çıkarırım da kurtulur belki diye ama maalesef kurtulmadı
telefon önemli değil de içinde fotoğrafı vardıgeçmiş olsun hocam rahmetli iyiydi
Hayır, hepsi****** adlı siteden aldım, TR kayıtlıS22 var kaç kere abdest alırdım telefona.Telefonu yurt dışı telefonculardan mı aldınız?
Buna inanmayin kesin korur diye birsey yok kaç tane iphone bunlara rağmen bozuluyor
Suya dayanıklılık denilen şey tatlı su için geçerli. Deniz, dere gibi tuzlu veya çamurlu, kirli sular zaten riskli. Çeşme suyunda, havuzda (klor seviyesine göre riskli olabilir) falan sıkıntı olmaz. Sıcak su falan da riskli, o sertifikalar sadece tatlı suda test ediliyor. (Bazı telefonlar, başka sertifikalar için sıcak ve soğuk su da dahil olabiliyor.)
Yalan derken? Ben bizzat test ediyorum hiçbir şey olmuyor dedikleri doğru 2 yıldır POCO X3 Pro ve Samsung saat kullanıyorum her banyoda onu da yıkıyorum denize. Dereye gezmeye gidince suya sokuyorum herhangi bir durumda çekinmiyorum toz kum çamur sokuyorum ayrıca kaç kere düşürdüm 1 metreden fazla uçurdum sadece kendi kılıfı var hiçbir şey yok cihazda . adamlar gayet sertifikanın hakkını veriyor iphoneler hariç genelde telefonlar sağlam olıuyorBu yalanlara kim kanıyor ?
Telefonun üzerine mi okudunuz ne yaptınız, 13t pro modeli suya temas anında mor ekran verip komple kapattı kendiniYalan derken? Ben bizzat test ediyorum hiçbir şey olmuyor dedikleri doğru 2 yıldır POCO X3 Pro ve Samsung saat kullanıyorum her banyoda onu da yıkıyorum denize. Dereye gezmeye gidince suya sokuyorum herhangi bir durumda çekinmiyorum toz kum çamur sokuyorum ayrıca kaç kere düşürdüm 1 metreden fazla uçurdum sadece kendi kılıfı var hiçbir şey yok cihazda adamlar sertifikanın hakkını veriyor gayet
telefonda sorun vardır kapalı kutu öyle kolay kolay su almaz darbe almıştır daha önce içi açılmıştır kurulamak isterken suyu içine kaçırmışsınızdır öyle su damladı dieye telefona bir şey olmaz normaldeTelefonun üzerine mi okudunuz ne yaptınız, 13t pro modeli suya temas anında mor ekran verip komple kapattı kendini
Hiç içi açılmadı, su aldı, su aldıktan sonra kendini kapatınca içini açtım detaylı temizledim, her ne kadar taktik varsa denedim.telefonda sorun vardır kapalı kutu öyle kolay kolay su almaz darbe almıştır daha önce içi açılmıştır kurulamak isterken suyu içine kaçırmışsınızdır öyle su damladı dieye telefona bir şey olmaz normalde
suyu nasıl aldı peki nasıl farkettiniz suyu aldığını.Hiç içi açılmadı, su aldı, su aldıktan sonra kendini kapatınca içini açtım detaylı temizledim, her ne kadar taktik varsa denedim.