Suya düşmüş 13t pro napicam

• Suya DayanıklılıkVar
  • Suya Dayanıklılık SeviyesiIPX8 hocam zaten 30 dakika 1.5 metre suya dayanıklı eğer önceden içi açılmammış ve içinde sıvı teması yoksa hiç bir şey olmaz o telefona rahat olun ama ekran neden mor olup kapandı onu bilmiyorum ama sonra açıldıysa bir şey olmaz gibi
Buna inanmayin kesin korur diye birsey yok kaç tane iphone bunlara rağmen bozuluyor

• Suya DayanıklılıkVar
  • Suya Dayanıklılık SeviyesiIPX8 hocam zaten 30 dakika 1.5 metre suya dayanıklı eğer önceden içi açılmammış ve içinde sıvı teması yoksa hiç bir şey olmaz o telefona rahat olun ama ekran neden mor olup kapandı onu bilmiyorum ama sonra açıldıysa bir şey olmaz gibi
Suya dayanıklılık denilen şey tatlı su için geçerli. Deniz, dere gibi tuzlu veya çamurlu, kirli sular zaten riskli. Çeşme suyunda, havuzda (klor seviyesine göre riskli olabilir) falan sıkıntı olmaz. Sıcak su falan da riskli, o sertifikalar sadece tatlı suda test ediliyor. (Bazı telefonlar, başka sertifikalar için sıcak ve soğuk su da dahil olabiliyor.)

Bu yalanlara kim kanıyor ?
Yalan derken? Ben bizzat test ediyorum hiçbir şey olmuyor dedikleri doğru 2 yıldır POCO X3 Pro ve Samsung saat kullanıyorum her banyoda onu da yıkıyorum denize. Dereye gezmeye gidince suya sokuyorum herhangi bir durumda çekinmiyorum toz kum çamur sokuyorum ayrıca kaç kere düşürdüm 1 metreden fazla uçurdum sadece kendi kılıfı var hiçbir şey yok cihazda . adamlar gayet sertifikanın hakkını veriyor iphoneler hariç genelde telefonlar sağlam olıuyor

Yalan derken? Ben bizzat test ediyorum hiçbir şey olmuyor dedikleri doğru 2 yıldır POCO X3 Pro ve Samsung saat kullanıyorum her banyoda onu da yıkıyorum denize. Dereye gezmeye gidince suya sokuyorum herhangi bir durumda çekinmiyorum toz kum çamur sokuyorum ayrıca kaç kere düşürdüm 1 metreden fazla uçurdum sadece kendi kılıfı var hiçbir şey yok cihazda adamlar sertifikanın hakkını veriyor gayet
Telefonun üzerine mi okudunuz ne yaptınız, 13t pro modeli suya temas anında mor ekran verip komple kapattı kendini

Telefonun üzerine mi okudunuz ne yaptınız, 13t pro modeli suya temas anında mor ekran verip komple kapattı kendini
telefonda sorun vardır kapalı kutu öyle kolay kolay su almaz darbe almıştır daha önce içi açılmıştır kurulamak isterken suyu içine kaçırmışsınızdır öyle su damladı dieye telefona bir şey olmaz normalde

telefonda sorun vardır kapalı kutu öyle kolay kolay su almaz darbe almıştır daha önce içi açılmıştır kurulamak isterken suyu içine kaçırmışsınızdır öyle su damladı dieye telefona bir şey olmaz normalde
Hiç içi açılmadı, su aldı, su aldıktan sonra kendini kapatınca içini açtım detaylı temizledim, her ne kadar taktik varsa denedim.

Hiç içi açılmadı, su aldı, su aldıktan sonra kendini kapatınca içini açtım detaylı temizledim, her ne kadar taktik varsa denedim.
suyu nasıl aldı peki nasıl farkettiniz suyu aldığını.

cihazlar sadece saf suya dayanaklı deniz suyu tuzlu olduğundan bozar. Nehire düşüp bozulduysa daha önce açılmış veya ısınma kaynaklı esneme olabilir. garantisi varsa bence servise yollayın.

Hocam bu saatten sora yapabileceginiz tek sey parcalari sokup iyice temizlemek ve kurumasini beklemek. Kesinlikle guc vermeyin. Iyice kurudugundan emin olduktan sora gelirse sizindir giderse kara topragin. Gecmis olsun

fön makinası işini görür iyice ısın ama abartma soruıun çıkabiliir 2dk filan ısıt bekle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,074
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri