Neler Yeni

Switch Lite vs Oled?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erdinc Sent
İlgilendiği Kategoriler
Nintendo
Yurtdışından sıfır almayı düşünüyorum. Bir süre ücretsiz oyunlarla idare ederim sonrasında ise biraz riske girip kendim çip temin edip takmayı düşünüyorum. Oyun satın almak mümkün değil dediğiniz gibi, 2 oyun parası Switch Lite parasına eşdeğer neredeyse 😂
Hocam o oyle olmuyor bende ucretsızlerle ıdare edım dedım cıhazı kaldırdım en son :) ucretsızlerde hıc bırsey yok ama zaman zaman cok sevdıgım oyunlara kıydım ayda bır oyun fılan aldım

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Hakan Keser
İkisinden birini almak istiyorum ama arada ciddi fiyat farkı var. Sizce Oled almaya değer mi yoksa Lite yeterli midir?
Bildiğim kadarıyla yeni Switch geliyor. Şuanki switch çok eskidi ve donanımı zayıf. 30fps oyundan keyif alınır mı bilmem. Bence bekleyin.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam o oyle olmuyor bende ucretsızlerle ıdare edım dedım cıhazı kaldırdım en son :) ucretsızlerde hıc bırsey yok ama zaman zaman cok sevdıgım oyunlara kıydım ayda bır oyun fılan aldım
Zaten planım şimdi almak, yaza kadar ücretsizleri oynamak yazın da boş vaktimde çip takmak. Çipi takarken cihazı bozmayım yeter bana 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğim kadarıyla yeni Switch geliyor. Şuanki switch çok eskidi ve donanımı zayıf. 30fps oyundan keyif alınır mı bilmem. Bence bekleyin.
Yenisi büyük ihtimalle Switch Oled den de pahalı olur. Bunlar iş görür gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erdinc Sent
İlgilendiği Kategoriler
Nintendo
Zaten planım şimdi almak, yaza kadar ücretsizleri oynamak yazın da boş vaktimde çip takmak. Çipi takarken cihazı bozmayım yeter bana 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yenisi büyük ihtimalle Switch Oled den de pahalı olur. Bunlar iş görür gibi.
Bırıncısı pahalı olur ıkıncısı de koleksıyon yaparsın.

Ben hala 3ds LL de oynadıgım oyunda aldıgım keyıfı anlatamam eskıyınce daha da kıymetlenıyor meret :)

Top Bottom