Neler Yeni

Switch Lite vs Oled?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İkisinden birini almak istiyorum ama arada ciddi fiyat farkı var. Sizce Oled almaya değer mi yoksa Lite yeterli midir?

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
İkisinden birini almak istiyorum ama arada ciddi fiyat farkı var. Sizce Oled almaya değer mi yoksa Lite yeterli midir?
lite yeterli televızyonda oynama gıbı dusuncenız +olarak tavsıyem artık swıtch alınmaz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
lite yeterli televızyonda oynama gıbı dusuncenız +olarak tavsıyem artık swıtch alınmaz
Switch zaten TV de oynanacak bir görüntü kalitesi sunmuyor, elde en iyi deneyimi vermesi yeterli bana.

Switch neden alınmaz? Handheld olarak ve F/P olarak iyi gelmişti ama alternatif öneriniz var mı?

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
Switch zaten TV de oynanacak bir görüntü kalitesi sunmuyor, elde en iyi deneyimi vermesi yeterli bana.

Switch neden alınmaz? Handheld olarak ve F/P olarak iyi gelmişti ama alternatif öneriniz var mı?
switche o para verilceğne yerine ipad alına bilir

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

inanılmaz fazla drop var swıtch te artık

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
inanılmaz fazla drop var swıtch te artık
Önümde 3 seçenek var şuan. Amacım 6 ay veya çok seversem 1 sene kadar konsolu kullanıp bu sayede handheld deneyimi yaşayıp (hiç el konsolu kullanmadım) sonrasında en az zararla satmak.

150 Dolara Switch Lite var.
250 Dolara Switch Oled var.

Bir de 450 Dolara Rog Ally Z1 var ama bunun için yaz ortalarına kadar beklemem gerek.

Switch kullanıyorsanız sizin deneyiminiz nasıl oldu?

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Önümde 3 seçenek var şuan. Amacım 6 ay veya çok seversem 1 sene kadar konsolu kullanıp bu sayede handheld deneyimi yaşayıp (hiç el konsolu kullanmadım) sonrasında en az zararla satmak.

150 Dolara Switch Lite var.
250 Dolara Switch Oled var.

Bir de 450 Dolara Rog Ally Z1 var ama bunun için yaz ortalarına kadar beklemem gerek.

Switch kullanıyorsanız sizin deneyiminiz nasıl oldu?
yaz ortalarını bekleyıp kesınlıkle rog ally al ıkıncı pc olarakta kullanırsın sonra boyutuna gore performansı cok ıyı

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erdinc Sent
İlgilendiği Kategoriler
Nintendo
Switch Lite, Switch V2 ve Switch Oled sahibi birisi olarak söylüyorum, şarj ve tv de oynama konusu dışında kesinlikle lite. Çünkü ekran küçük olduğu için çok daha iyi görsel deneyim sunuyor. Tek dez avantajı şarjının biraz daha hızlı tükenmesi.

Lite, V2 ve Oled kullanan birisi olarak tek fark şarj ve tv kullanımı. Hatta lite ekran küçük olduğu için çözünürlükte çok daha iyi görsel deneyim sunuyor. Tek dez avantajı ise şarjı biraz hızlı bitiyor. Ama kullanım olarak bu saydığım özellikler dışında pek fark yok. Birde joy conile oynanan sport, tenis, yada çift elde joy con ile oynamak yada 2 kişi joy con ile oynamak gıbı farklılıklar var. Ama ben kendım oynayacagım dıyorsan lite bence yeterli

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Switch Lite, Switch V2 ve Switch Oled sahibi birisi olarak söylüyorum, şarj ve tv de oynama konusu dışında kesinlikle lite. Çünkü ekran küçük olduğu için çok daha iyi görsel deneyim sunuyor. Tek dez avantajı şarjının biraz daha hızlı tükenmesi.

Lite, V2 ve Oled kullanan birisi olarak tek fark şarj ve tv kullanımı. Hatta lite ekran küçük olduğu için çözünürlükte çok daha iyi görsel deneyim sunuyor. Tek dez avantajı ise şarjı biraz hızlı bitiyor. Ama kullanım olarak bu saydığım özellikler dışında pek fark yok. Birde joy conile oynanan sport, tenis, yada çift elde joy con ile oynamak yada 2 kişi joy con ile oynamak gıbı farklılıklar var. Ama ben kendım oynayacagım dıyorsan lite bence yeterli
Kötü şarjdan kastınız ne kadar? Mesela Lite en azından bir 3 saat gider mi? Çok bir beklentim yok zaten tek derdim haftada 1-2 gün birkaç saat kafa dağıtmak. O yüzden Lite mantıklı gelmeye başladı 150 dolar da iyi fiyat gibi.

Aklıma takılan tek şey Lite modelin ekranı çok mu küçük? Oledin videolarına bakıyorum müthiş bir ekran boyutu var ama Lite sanki çok küçük gibi geliyor. Gerçeğini tutma şansım da yok gibi mağazalar sergilemiyor pek, sadece orijinal V1 modeli bir mağazada gözümle gördüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erdinc Sent
İlgilendiği Kategoriler
Nintendo
Bence küçük değil olcu olarakta soyle dusunebılırsın ekran kartı bır bucuk kredı kartından bıraz fazla enı ıse bır kredı kartı boyutunda. Ben bazı oyunları onda oynamayı sevıyorum. Oled de kullanıyorum ozellıkle yolculukta kucuk ve ergonomık olmasından lıte daha kullanıslı oburunun joyconu fılan uzun oburu dırek cıkart oyna.

Şarjıda bır oyunda senı yeterı kadar tatmın edecektır. Oyun duskunu degılsen. Ekran temasını sıyah yapıp wıfı kapattıgında cok daha kullanıslı bır sarj deneyımı sunuyor. Ancak tek onerım çipli almak olabılır. Oyunlar gercekten cok pahalı ancak 3. part uygulamalarla cıddı anlamda oyun sahıbı olabılıyorsun.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bence küçük değil olcu olarakta soyle dusunebılırsın ekran kartı bır bucuk kredı kartından bıraz fazla enı ıse bır kredı kartı boyutunda. Ben bazı oyunları onda oynamayı sevıyorum. Oled de kullanıyorum ozellıkle yolculukta kucuk ve ergonomık olmasından lıte daha kullanıslı oburunun joyconu fılan uzun oburu dırek cıkart oyna.

Şarjıda bır oyunda senı yeterı kadar tatmın edecektır. Oyun duskunu degılsen. Ekran temasını sıyah yapıp wıfı kapattıgında cok daha kullanıslı bır sarj deneyımı sunuyor. Ancak tek onerım çipli almak olabılır. Oyunlar gercekten cok pahalı ancak 3. part uygulamalarla cıddı anlamda oyun sahıbı olabılıyorsun.
Yurtdışından sıfır almayı düşünüyorum. Bir süre ücretsiz oyunlarla idare ederim sonrasında ise biraz riske girip kendim çip temin edip takmayı düşünüyorum. Oyun satın almak mümkün değil dediğiniz gibi, 2 oyun parası Switch Lite parasına eşdeğer neredeyse 😂

Top Bottom