Gif Man
80+ Gold
Bana Laf Sokmuştun Ya Ben Ondan Bahsediyorum .arkadaş fark edememiş onu alıntıladım zaten
Bana Laf Sokmuştun Ya Ben Ondan Bahsediyorum .arkadaş fark edememiş onu alıntıladım zaten
Paylaşım için teşekkürler. Yakın zamanda 50 küsur bine satılan bir kurye motoru SYM vardı n11'de. Çok iyi fiyattı o da. Epey inceleme seyrettim, herkes memnundu, özellikle kuryeler memnundu. Herhalde kuryenin memnun olduğu motor iyidir diye düşünmüştüm.
evet 54k civarıydı ben paylaşmıştım burda.Paylaşım için teşekkürler. Yakın zamanda 50 küsur bine satılan bir kurye motoru SYM vardı n11'de. Çok iyi fiyattı o da. Epey inceleme seyrettim, herkes memnundu, özellikle kuryeler memnundu. Herhalde kuryenin memnun olduğu motor iyidir diye düşünmüştüm.
teşekkürler soner.@GirayHan hayırlı olsun şu sıralar scooterlar benim de hoşuma gitmeye başladı vitesli aldım ilk motor olarak ama ileride scooter deneyimi istiyorum kesinlikle belki de bundan sonra geçen sofi çekmiş voge nin bir scooterını o da çok hoşuma gitmişti abs tcs zart zurt ne varsa yüklemişler.
Kawasaki yazısını da yeşil yapmalısın bi de sanki egzozu bir elden geçirmek lazım gibi üf pırıl pırıl olurevet 54k civarıydı ben paylaşmıştım burda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler soner.
ben motorda full donanım aramıyorum genelde abs olsun yeter kafasındayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
scooter'da güvenlik donanımı iyidir. malum teker küçük. ne kadar yüklü donanım olursa o kadar iyi olacaktır.
egzoz bende takmam görüntü icabi app takasım var da cins bir polise denk gelsem cezayı geçirir herhalde.egzoz takmayı dusunmuyorum çevreye rahatsızlık vermek pek hoş değil cezası da kallavi