T6 ultra deneyimi

samet4747

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,412
thermaltake v200 kasam ile aida64 testinde 95 derece gören ryzen 5 3600 işlemcim T6 ultra ile 10 dakika sonunda 81 derecede kaldı biraz sesli çalışan bir soğutucu rahatsız edebili fakat çokta etmez

Kasanın hava akışı iyi olsa daha iyi performans verebilirdi :).

evet ama bu sesli çalışmasına bir sebep değil

Sıcaklık yüksek olunca fanlar soğutmak için daha yükdek devirde çalışıyor, artıdan zaten yükte iken bütün fanlar sesli çalışır çünkü tam kapasite çalışırlar.

81 derece yine fazla değil mi boşta ?

Yükte, boşta değil.
Ha o zaman güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Araştırdığım kadarıyla bu t6 dediğimiz olay bir standart. Çünkü t6 soğutucu yazdim bir sürü farklı markaya ait t6 soğutucular çıktı. Hangi marka alınmalı.

Ha o zaman güzel.

Araştırdığım kadarıyla bu t6 dediğimiz olay bir standart. Çünkü t6 soğutucu yazdim bir sürü farklı markaya ait t6 soğutucular çıktı. Hangi marka alınmalı.
ben rgb sini aldım

Ha o zaman güzel.

T6 Ultra'yı üreten tek bir marka var o da Snowman

thermaltake v200 kasam ile aida64 testinde 95 derece gören ryzen 5 3600 işlemcim T6 ultra ile 10 dakika sonunda 81 derecede kaldı biraz sesli çalışan bir soğutucu rahatsız edebili fakat çokta etmez
Sıcaklıklar bana fazla geldi. Montajını doğru yaptığına emin misin? Birde hangi termal macunu kullandın? Kasanın da etkisi olabilir tabii ki.

T6 Ultra'yı üreten tek bir marka var o da Snowman

Sıcaklıklar bana fazla geldi. Montajını doğru yaptığına emin misin? Birde hangi termal macunu kullandın? Kasanın da etkisi olabilir tabii ki.
bir de ön kapağı söküldü bu değerler termal macun soğutucu ile gelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,706
Üyeler
189,136
Son üye
dotking
Geri