evet ama bu sesli çalışmasına bir sebep değilKasanın hava akışı iyi olsa daha iyi performans verebilirdi.
evet ama bu sesli çalışmasına bir sebep değil
Evet bir sebep.evet ama bu sesli çalışmasına bir sebep değil
Yükte, boşta değil.81 derece yine fazla değil mi boşta ?
Ha o zaman güzel.Yükte, boşta değil.
ben rgb sini aldımHa o zaman güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Araştırdığım kadarıyla bu t6 dediğimiz olay bir standart. Çünkü t6 soğutucu yazdim bir sürü farklı markaya ait t6 soğutucular çıktı. Hangi marka alınmalı.
T6 Ultra'yı üreten tek bir marka var o da SnowmanHa o zaman güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Araştırdığım kadarıyla bu t6 dediğimiz olay bir standart. Çünkü t6 soğutucu yazdim bir sürü farklı markaya ait t6 soğutucular çıktı. Hangi marka alınmalı.
Sıcaklıklar bana fazla geldi. Montajını doğru yaptığına emin misin? Birde hangi termal macunu kullandın? Kasanın da etkisi olabilir tabii ki.thermaltake v200 kasam ile aida64 testinde 95 derece gören ryzen 5 3600 işlemcim T6 ultra ile 10 dakika sonunda 81 derecede kaldı biraz sesli çalışan bir soğutucu rahatsız edebili fakat çokta etmez
bir de ön kapağı söküldü bu değerler termal macun soğutucu ile gelenT6 Ultra'yı üreten tek bir marka var o da Snowman
Sıcaklıklar bana fazla geldi. Montajını doğru yaptığına emin misin? Birde hangi termal macunu kullandın? Kasanın da etkisi olabilir tabii ki.
Neyin ön kapağı anlamadım? Soğutucuyla gelen termal macunu hiç kullanmadım o yüzden bile olabilir ama bilemiyorum.bir de ön kapağı söküldü bu değerler termal macun soğutucu ile gelen
Kasanın ön kapağıNeyin ön kapağı anlamadım? Soğutucuyla gelen termal macunu hiç kullanmadım o yüzden bile olabilir ama bilemiyorum.