Neler Yeni

T6 Ultra kaça satılır?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Şöyle söyleyeyim buna baktım zaten performans olarak 240mm Artic Freezer efsane zaten 280 de çok iyi olur fakat kasanın önüne 280 takarsam bu sefer 2 fan olacak önde 1 tane fan boşluğu boş kalacak üstelik Artic fanları RGB de değil yani öne takacağım 3 fan yerine 2 fan olacak ve RGB olmayacak. Böyle bir sıkıntı var işte 240mm den başka şansım yok zaten yoksa 360mm alırdım zaten hazır bu kadar para harcarken biraz daha verir 360 alırdım ama işte 2020 değil benim v200 ve işin saçma kısmı ön tarafa 3 tane 120mm fan sığıyor ama 360mm radyatör sığmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

@RevDeisDou Deliricem galiba şimdi bidaha baktım üste 240mm takılmıyor. Sadece ön tarafa 240 ve 280 takılır arkaya da 120mm başka hiç biryere radyatör takılmıyor sende bi baksan olur mu?
Ön tarafa 360mm takarsın aslında ama 1 vidası eksik olur.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ön tarafa 360mm takarsın aslında ama 1 vidası eksik olur.
Resmi olarak thermaltake sitesinde yazmayan bir şeyi takmak çok riskli olmaz mı? Her markanın 360mm radyatör anlayışı farklı olmuyor mu zaten biri diğerinden çok az daha kalın veya geniş dalan olabiliyor diye biliyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Resmi olarak thermaltake sitesinde yazmayan bir şeyi takmak çok riskli olmaz mı? Her markanın 360mm radyatör anlayışı farklı olmuyor mu zaten biri diğerinden çok az daha kalın veya geniş dalan olabiliyor diye biliyorum
Ya vida yerlerinin hiçbirinin denk gelmemesi imkansız bence radyatör 360 desteklememesinin sebebi HDD yeri. Bi bakın HDD yeri en alttaki fana çok yakınsa desteklemez. Çıkararak kullanabilirsin %90 ihtimalle.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ya vida yerlerinin hiçbirinin denk gelmemesi imkansız bence radyatör 360 desteklememesinin sebebi HDD yeri. Bi bakın HDD yeri en alttaki fana çok yakınsa desteklemez. Çıkararak kullanabilirsin %90 ihtimalle.
HDD yeri yok zaten şuan sadece HDD yerinin olması gereken yerlerde Diktörgen boşluklar var HDD girebilsin diye ama HDD nin kendisi için bir kutu falan yok

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
HDD yeri yok zaten şuan sadece HDD yerinin olması gereken yerlerde Diktörgen boşluklar var HDD girebilsin diye ama HDD nin kendisi için bir kutu falan yok
Onlar çıkıyor mu

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Onlar çıkıyor mu
Hayır. Şöyle söyleyeyim HDD olması gereken yerde bir diktörgen HDD şeklinde bir boşluk var ama ben oraya HDD takmayı denesem direk kasanın en altına zemine düşer çünkü onu destekelyecek bir kutu veya platform yok

https://mightygadget.co.uk/wp-conte...ake-V200-TG-RGB-PC-Case-Review-5-1024x490.png şu resimde en sağ alt köşede 2 tane HDD var mesela ve onlar slotlarında duruyor ben mesela 1.HDD slotuna şuan HDD takmayı denesem 1. slotta durmaz direk en zemine düşer PSU kısmının oraya

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
180 yaz 150 ye bırak

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hayır. Şöyle söyleyeyim HDD olması gereken yerde bir diktörgen HDD şeklinde bir boşluk var ama ben oraya HDD takmayı denesem direk kasanın en altına zemine düşer çünkü onu destekelyecek bir kutu veya platform yok

https://mightygadget.co.uk/wp-conte...ake-V200-TG-RGB-PC-Case-Review-5-1024x490.png şu resimde en sağ alt köşede 2 tane HDD var mesela ve onlar slotlarında duruyor ben mesela 1.HDD slotuna şuan HDD takmayı denesem 1. slotta durmaz direk en zemine düşer PSU kısmının oraya
Garipmiş.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Peki 360mm radyatör sığmazsa neyden dolayı sağmaz. Genişlikten mi uzunluktan mı. Her sıvı soğutmanın 360mm radyatörü farklı uzunluklarda ve kalınlıklarda olduğu için ben ona bakar sonra metreyle kasanın içindeki yeri ölçer karar veririm böyle olur mu

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Peki 360mm radyatör sığmazsa neyden dolayı sağmaz. Genişlikten mi uzunluktan mı. Her sıvı soğutmanın 360mm radyatörü farklı uzunluklarda ve kalınlıklarda olduğu için ben ona bakar sonra metreyle kasanın içindeki yeri ölçer karar veririm böyle olur mu
Uzunluk aynı olur ama kalınlık farklı olur. Üst tarafa desteği vardır ama üretici muhtemelen RAM' e çarpacağını bildiği için resmi destek vermemiş olabilir.

Top Bottom