Hiç zorlanmadım ama çok stres oldum hani herkes diyor ya kancalara geçirmek çok zor diye 10 saniyede tek attım ekran kartına değmiyor ki benim ekran kartı kocamanHocam sizce görünüşü nasıl ,ekran kartına değiyor mu sogutuc takarken zorlandiniz mı?
RGB si nasil?Zaten anakartı çıkararak taktım o ayrı stresti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç zorlanmadım ama çok stres oldum hani herkes diyor ya kancalara geçirmek çok zor diye 10 saniyede tek attım ekran kartına değmiyor ki benim ekran kartı kocaman
Tahmin ettiğimden güzel çok parlak ve canlıRGB si nasil?
Doğru takmışsın. Hayırlı olsun. Cızırtı konusuna gelirsek şöyle bir sorun var normalde öndeki fanın hızına BIOS karar veriyor arkadaki egzoz fanı ise sabit olarak full devirde dönüyor haliyle hava akış hızı farklılığı oluşuyor ve ses ortaya çıkıyor. Sen full devirde dönen fanı öne takmışsın diğerini de egzoz fanı yapmışsın. Yani ortasında snowman yazan fan egzoz fanı olacak. bence iyi yapmışsın Böyle daha az ses çıkaracaktır. İstersen egzoz fanının hızını da BIOS'tan full RPM'e alabilirsin.Bu şekil fanlar şuan @RevDeisDou
T6 nın fanlarından mı bahsediyorsun?Doğru takmışsın. Hayırlı olsun. Cızırtı konusuna gelirsek şöyle bir sorun var normalde öndeki fanın hızına BIOS karar veriyor arkadaki egzoz fanı ise sabit olarak full devirde dönüyor haliyle hava akış hızı farklılığı oluşuyor ve ses ortaya çıkıyor. Sen full devirde dönen fanı öne takmışsın diğerini de egzoz fanı yapmışsın bence iyi yaptın Böyle daha az ses çıkaracaktır. İstersen egzoz fanının hızını da BIOS'tan full RPM'e alabilirsin.
EvetT6 nın fanlarından mı bahsediyorsun?
T6' fanlarını söküp kasaya kasadan aldıklarımı T6' ya takınca 0 dBaT6 nın fanlarından mı bahsediyorsun?
Dediğim gibi takarsan ses azalıyor. Yani üstünde snowman yazan fan arkaya gelecek ve egzoz fanı olacak. Fulleyebilirsin bir ses farkı oluşmuyor öndeki fan full devirde çalıştığı içinÜstünde snowman yazan fanın hızını biostan fullersem ses gider mi?
Ses çok umrumda değil soğutma daha önemli şu an takılı olduğu şekilde daha iyi soğutuyor anladığım kadarıyla o zaman. Bir de senin ulaştığın sıcaklıklara hiç ulaşamadım. Sen 1.25V 4.5 GHz videosu koymuşsun orda Prime95 de 70 derceyi geçmiyorsun ben 1.25 voltaj 4.3 GHz de mesela Cinebench yaparken 79-80-81 falan görüyorum kasanın yan panelini açınca da bir şey değişmiyorDediğim gibi takarsan ses azalıyor. Yani üstünde snowman yazan fan arkaya gelecek ve egzoz fanı olacak. Fulleyebilirsin bir ses farkı oluşmuyor öndeki fan full devirde çalıştığı için
Benim işlemcim 2020 üretimi birde kasanın hava sirkülasyonu iyi extra olarak da üç adet fan daha takmıştım. O yüzden sonuçlardan çok memnunum. Yine de o kasaya göre iyi değerler almışsın bence. Ses de umrunda değilse dediğim gibi BIOS'tan full hıza alabilirsin sabit olarak.Ses çok umrumda değil soğutma daha önemli şu an takılı olduğu şekilde daha iyi soğutuyor anladığım kadarıyla o zaman. Bir de senin ulaştığın sıcaklıklara hiç ulaşamadım. Sen 1.25V 4.5 GHz videosu koymuşsun orda Prime95 de 70 derceyi geçmiyorsun ben 1.25 voltaj 4.3 GHz de mesela Cinebench yaparken 79-80-81 falan görüyorum kasanın yan panelini açınca da bir şey değişmiyor