Neler Yeni

T6 Ultra normal mi?

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam sizce görünüşü nasıl ,ekran kartına değiyor mu sogutuc takarken zorlandiniz mı?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Zaten anakartı çıkararak taktım o ayrı stresti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sizce görünüşü nasıl ,ekran kartına değiyor mu sogutuc takarken zorlandiniz mı?
Hiç zorlanmadım ama çok stres oldum hani herkes diyor ya kancalara geçirmek çok zor diye 10 saniyede tek attım ekran kartına değmiyor ki benim ekran kartı kocaman

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Zaten anakartı çıkararak taktım o ayrı stresti

Hiç zorlanmadım ama çok stres oldum hani herkes diyor ya kancalara geçirmek çok zor diye 10 saniyede tek attım ekran kartına değmiyor ki benim ekran kartı kocaman
RGB si nasil?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ekran kartım 55 derece 100% şuan işlemci %60 62 derece Watch Dogs 2 deyim

Tahmin ettiğimden güzel çok parlak ve canlı

O değilde işlemcim kötü ona üzüldüm anca 1.25 Voltta 4.2 GHz oldu yoksa ekran siyah oluyor :(

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Bu şekil fanlar şuan @RevDeisDou
Doğru takmışsın. Hayırlı olsun. Cızırtı konusuna gelirsek şöyle bir sorun var normalde öndeki fanın hızına BIOS karar veriyor arkadaki egzoz fanı ise sabit olarak full devirde dönüyor haliyle hava akış hızı farklılığı oluşuyor ve ses ortaya çıkıyor. Sen full devirde dönen fanı öne takmışsın diğerini de egzoz fanı yapmışsın. Yani ortasında snowman yazan fan egzoz fanı olacak. bence iyi yapmışsın :D Böyle daha az ses çıkaracaktır. İstersen egzoz fanının hızını da BIOS'tan full RPM'e alabilirsin.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Doğru takmışsın. Hayırlı olsun. Cızırtı konusuna gelirsek şöyle bir sorun var normalde öndeki fanın hızına BIOS karar veriyor arkadaki egzoz fanı ise sabit olarak full devirde dönüyor haliyle hava akış hızı farklılığı oluşuyor ve ses ortaya çıkıyor. Sen full devirde dönen fanı öne takmışsın diğerini de egzoz fanı yapmışsın bence iyi yaptın :D Böyle daha az ses çıkaracaktır. İstersen egzoz fanının hızını da BIOS'tan full RPM'e alabilirsin.
T6 nın fanlarından mı bahsediyorsun?

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Üstünde snowman yazan fanın hızını biostan fullersem ses gider mi?
Dediğim gibi takarsan ses azalıyor. Yani üstünde snowman yazan fan arkaya gelecek ve egzoz fanı olacak. Fulleyebilirsin bir ses farkı oluşmuyor öndeki fan full devirde çalıştığı için

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Dediğim gibi takarsan ses azalıyor. Yani üstünde snowman yazan fan arkaya gelecek ve egzoz fanı olacak. Fulleyebilirsin bir ses farkı oluşmuyor öndeki fan full devirde çalıştığı için
Ses çok umrumda değil soğutma daha önemli şu an takılı olduğu şekilde daha iyi soğutuyor anladığım kadarıyla o zaman. Bir de senin ulaştığın sıcaklıklara hiç ulaşamadım. Sen 1.25V 4.5 GHz videosu koymuşsun orda Prime95 de 70 derceyi geçmiyorsun ben 1.25 voltaj 4.3 GHz de mesela Cinebench yaparken 79-80-81 falan görüyorum kasanın yan panelini açınca da bir şey değişmiyor

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Ses çok umrumda değil soğutma daha önemli şu an takılı olduğu şekilde daha iyi soğutuyor anladığım kadarıyla o zaman. Bir de senin ulaştığın sıcaklıklara hiç ulaşamadım. Sen 1.25V 4.5 GHz videosu koymuşsun orda Prime95 de 70 derceyi geçmiyorsun ben 1.25 voltaj 4.3 GHz de mesela Cinebench yaparken 79-80-81 falan görüyorum kasanın yan panelini açınca da bir şey değişmiyor
Benim işlemcim 2020 üretimi birde kasanın hava sirkülasyonu iyi extra olarak da üç adet fan daha takmıştım. O yüzden sonuçlardan çok memnunum. Yine de o kasaya göre iyi değerler almışsın bence. Ses de umrunda değilse dediğim gibi BIOS'tan full hıza alabilirsin sabit olarak.

Top Bottom