SadeceSeyf
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
377 TL şuanyazıyı tam okumadım da verigilerle kaç TL'ye geliyordu acaba
377 TL şuanyazıyı tam okumadım da verigilerle kaç TL'ye geliyordu acaba
@CkribrahimJıxıan yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Jıxıan
Gamenote markasıda aynı switchleri kullanıyordu galiba.Jıxıan yazıyor
Jıxıan
İbrahim başkan daha yeniyim bu konularda iyi mi kötü müGamenote markasıda aynı switchleri kullanıyordu galiba.
Bende çok emin değilim bakıyorum.İbrahim başkan daha yeniyim bu konularda iyi mi kötü mü
Sanırım evetswitchler outemu mu
Değil az önce yazdığın marka işte. Jixian.Sanırım evet
Jıxıan yazınca bir kaç forum Outemu Jixian diye yazmış hocam o yüzden sanırım yazdım. Emin olmamakla birlikte yani . Ama sayenizde öğrendimDeğil az önce yazdığın marka işte. Jixian.
Yok Jixian ayrı bir marka. Rampage kullanmış. Gamenote kullanmış. Havit kullanmış bu markayı. Bide Metoo diye bir marka kullanmış. Çok inceleme bulamadım ama outemu benzeri bir switch gibi.Jıxıan yazınca bir kaç forum Outemu Jixian diye yazmış hocam o yüzden sanırım yazdım. Emin olmamakla birlikte yani . Ama sayenizde öğrendim
Aynen dediğim gibi outemu gibi çift basma yapıyormuş arada.Yok Jixian ayrı bir marka. Rampage kullanmış. Gamenote kullanmış. Havit kullanmış bu markayı. Bide Metoo diye bir marka kullanmış. Çok inceleme bulamadım ama outemu benzeri bir switch gibi.
Alacak arkadaşlar buna dikkat ederek karar verirler artık. Teşekkür ederim kralYok Jixian ayrı bir marka. Rampage kullanmış. Gamenote kullanmış. Havit kullanmış bu markayı. Bide Metoo diye bir marka kullanmış. Çok inceleme bulamadım ama outemu benzeri bir switch gibi.
Aynen dediğim gibi outemu gibi çift basma yapıyormuş arada.
Baya araştırdım. Söylenilen ve yazılanlara göre şöyle yorum yapayım. Outemuya çok benziyor fakat aynı değiller. Krgd switchlerden daha iyi olduğu söyleniyor. Krgd switch gamepower overlord klavyesinde var bu arada. Cherry MX klonu olarak orta seviye bir switch deniliyor.Alacak arkadaşlar buna dikkat ederek karar verirler artık. Teşekkür ederim kral
Ben bunu konun en altına sabitliyeyim.Baya araştırdım. Söylenilen ve yazılanlara göre şöyle yorum yapayım. Outemuya çok benziyor fakat aynı değiller. Krgd switchlerden daha iyi olduğu söyleniyor. Krgd switch gamepower overlord klavyesinde var bu arada. Cherry MX klonu olarak orta seviye bir switch deniliyor.