Neler Yeni

İnceleme T60 %60 Mekanik Oyun Klavyesi RGB İnceleme!

SadeceSeyf

80+ Gold

SadeceSeyf

80+ Gold

SadeceSeyf

80+ Gold
Değil az önce yazdığın marka işte. Jixian.
Jıxıan yazınca bir kaç forum Outemu Jixian diye yazmış hocam o yüzden sanırım yazdım. Emin olmamakla birlikte yani :D. Ama sayenizde öğrendim

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Jıxıan yazınca bir kaç forum Outemu Jixian diye yazmış hocam o yüzden sanırım yazdım. Emin olmamakla birlikte yani :D. Ama sayenizde öğrendim
Yok Jixian ayrı bir marka. Rampage kullanmış. Gamenote kullanmış. Havit kullanmış bu markayı. Bide Metoo diye bir marka kullanmış. Çok inceleme bulamadım ama outemu benzeri bir switch gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok Jixian ayrı bir marka. Rampage kullanmış. Gamenote kullanmış. Havit kullanmış bu markayı. Bide Metoo diye bir marka kullanmış. Çok inceleme bulamadım ama outemu benzeri bir switch gibi.
Aynen dediğim gibi outemu gibi çift basma yapıyormuş arada.

SadeceSeyf

80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen dediğim gibi outemu gibi çift basma yapıyormuş arada.
Alacak arkadaşlar buna dikkat ederek karar verirler artık. Teşekkür ederim kral

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Alacak arkadaşlar buna dikkat ederek karar verirler artık. Teşekkür ederim kral
Baya araştırdım. Söylenilen ve yazılanlara göre şöyle yorum yapayım. Outemuya çok benziyor fakat aynı değiller. Krgd switchlerden daha iyi olduğu söyleniyor. Krgd switch gamepower overlord klavyesinde var bu arada. Cherry MX klonu olarak orta seviye bir switch deniliyor.

SadeceSeyf

80+ Gold
Baya araştırdım. Söylenilen ve yazılanlara göre şöyle yorum yapayım. Outemuya çok benziyor fakat aynı değiller. Krgd switchlerden daha iyi olduğu söyleniyor. Krgd switch gamepower overlord klavyesinde var bu arada. Cherry MX klonu olarak orta seviye bir switch deniliyor.
Ben bunu konun en altına sabitliyeyim.

oEnesQlf

80+ Silver
Gamenote kb473l yi satıp buna geçsem iyi olur mu bi hevesle blue switch aldım ama sonra kulaklarımı cırmalamaya başladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,934
Üyeler
164,067
Son üye
FakeDead
Top Bottom