Neler Yeni

İnceleme T60 %60 Mekanik Oyun Klavyesi RGB İnceleme!

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
@SadeceSeyf Üzerinden yaklaşık 3 ay geçmiş. Klavyeyle alakalı düşüncelerin aynı mı? herhangi bir sorun yarattı mı? Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. Sanırım klavyeni değiştirmişsin ama, ne kadar süre kullandıysan yine deneyimlerini duymak isterim. Klavye bakıyorum bu aralar. 2. el dışı malesef 500 TL civarlarına da artık klavye zor bulunuyor.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
@SadeceSeyf Üzerinden yaklaşık 3 ay geçmiş. Klavyeyle alakalı düşüncelerin aynı mı? herhangi bir sorun yarattı mı? Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. Sanırım klavyeni değiştirmişsin ama, ne kadar süre kullandıysan yine deneyimlerini duymak isterim. Klavye bakıyorum bu aralar. 2. el dışı malesef 500 TL civarlarına da artık klavye zor bulunuyor.
HK gaming pembe klavyenin selamı var :D Beni al diye bağırıyor :)

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

SadeceSeyf

80+ Gold
Hocam o fiyata çok iyi bir ürün aldığımı farkettim.Adobe programları öğrenmeye başladığım için değiştirdim durgod kullanıyorum şuanda ama klavyeyi kenara falan kaldırmadım.Kardeşime verdim kulllansın diye çok mutlu oldu.Bence harika bir klavye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi ki aldığım fiyata mantıklı bu arada.Şuan 400 500 TL civarı bir fiyatı varsa https://www.amazon.com.tr/Kablolu-K...&rps=1&sprefix=60+klavye,aps,143&sr=8-45&th=1 bu tercih edilebilir

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam o fiyata çok iyi bir ürün aldığımı farkettim.Adobe programları öğrenmeye başladığım için değiştirdim durgod kullanıyorum şuanda ama klavyeyi kenara falan kaldırmadım.Kardeşime verdim kulllansın diye çok mutlu oldu.Bence harika bir klavye

Tabi ki aldığım fiyata mantıklı bu arada.Şuan 400 500 TL civarı bir fiyatı varsa https://www.amazon.com.tr/Kablolu-Klavyesi-Aydınlatmalı-Oyunları-Bilgisayar/dp/B09MVJLSW6/ref=sr_1_45?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1B0MG7OBHB1O&keywords=%60+klavye&qid=1672943066&refinements=p_85:21345931031&rnid=21345902031&rps=1&sprefix=60+klavye,aps,143&sr=8-45&th=1 bu tercih edilebilir
AK33 Black switchin baya fiyatı aynıymış aslında. Güzele de benziyor ama %80 birleşik şeklinde olması ve black switch olması biraz kafamı karıştırıyor. Red gibi linear bir switchmiş ama daha fazla güç istiyormuş. Siz hiç kullandınız mı black?

SadeceSeyf

80+ Gold
AK33 Black switchin baya fiyatı aynıymış aslında. Güzele de benziyor ama %80 birleşik şeklinde olması ve black switch olması biraz kafamı karıştırıyor. Red gibi linear bir switchmiş ama daha fazla güç istiyormuş. Siz hiç kullandınız mı black?
red de aynı fiyatta yanlış attım sanırım

red de aynı fiyatta yanlış attım sanırım

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

SadeceSeyf

80+ Gold
Ajazz AK33 modeli ile aynı mı bu model? Direkt tıpa tıp aynısı ama switchleride aynı mı?
Bir klavyeden farklı markadalarda bir sürü aynı klavyeden satışları var.Kaliteleri aynı mı derseniz gerçekten bilmiyorum.Benim bu aldığım klavyenin de ona benzer bir sürü satışı olan klavye vardı.Yorumu daha iyi olanından aldım bir tane

Top Bottom