Taahhütüm bitiyor hangi internet sağlayıcısı seçmeliyim

Yusufcuq

80+
Reaksiyon skoru
31
Şu anda Turkcell superonline 200mbps fiber İnternetini 480₺ ye kullanıyorum bu ay taahhütüm bitiyor yeni fiyatlandırma sonrasında 750₺ fiyat verdiler bu fiyatın altında önerebileceğiniz servis sağlayıcıları neler

Sadece Turkcell fiber altaypınız varsa turkcellden başka yok sanırım millenicomu arayın sorun ama bi ara hizmet veriyolardı superonilne altyapısından güncelde nasıllar bilmiyorum
Ttelekom fiber varsa Turknet.

Sadece Turkcell fiber altaypınız varsa turkcellden başka yok sanırım millenicomu arayın sorun ama bi ara hizmet veriyolardı superonilne altyapısından güncelde nasıllar bilmiyorum
Ttelekom fiber varsa Turknet.
Millencom a baktım hocam 52mbps lik alt yapı var😅 hatta turk telekom altyapısını kullanan tüm servis sağlayıcılarında aynı sonucu alıyorum

Millencom a baktım hocam 52mbps lik alt yapı var😅 hatta turk telekom altyapısını kullanan tüm servis sağlayıcılarında aynı sonucu alıyorum
millenicom netspeed uzak dur gelme sakın vodafone'a baksana birde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tt de o hızı alıyorsanız başka şansınız yok

O zaman binanızda sadece Superonline fiber altyapısı vardır aynı hizmet kalitesinde bir şey arıyorsanız Turkcellden devam.

millenicom netspeed uzak dur gelme sakın vodafone'a baksana birde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tt de o hızı alıyorsanız başka şansınız yok
V*dafone hiç gelmesin 16Mbit e 400TL ödüyorum hiç çekmiyor da modemi taşımama izin dahi vermiyorlar

Sanırım superonline dan devam edicem hocam turk telekom altyapısı max 52 mbps destekliyor çünkü
O zaman binanızda sadece Superonline fiber altyapısı vardır aynı hizmet kalitesinde bir şey arıyorsanız Turkcellden devam.

V*dafone hiç gelmesin 16Mbit e 400TL ödüyorum hiç çekmiyor da modemi taşımama izin dahi vermiyorlar
ben vodafone kullandım sorunsuz du valla millenicoma geeçtim fazla fiyat istedi diye şuan sitesine girince vodafone un vdsl vs vermiyor daha sanırsam sadece fiber

Geri