Taahütlü internet ne önerirsiniz ?

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
Türknetin son zammından dolayı bende iptal edicem herhalde taahütlü internete geçicem ne önerirsiniz ?

Taahhütlü internette TT tek geçer. Ön ödemeye sıcak bakıyorsanız Comnet'i de düşünebilirsiniz.

Taahhütlü internette TT tek geçer. Ön ödemeye sıcak bakıyorsanız Comnet'i de düşünebilirsiniz.
Comnete bakıcam hocam konularınız vardı okucam onları. TT a geçmem, superonline da fiyata göre hızları çok düşük.

Comnete bakıcam hocam konularınız vardı okucam onları. TT de hiç istemiyorum superonline da fiyata göre hızları çok düşük.
Konum neresi? Altyapı max kaç destekliyor?

Konum neresi? Altyapı max kaç destekliyor?
Aydın/Kuşadasındayım comnetten alt yapı sorgulayınca port yok çıkıyor. Göknetden sorgulayınca böyle çıkıyor. Şuan türknetten 70-5 falan alıyorum.

Ekler

• internet.png
    internet.png
    20.3 KB · Hit: 38
Aydın/Kuşadasındayım comnetten alt yapı sorgulayınca port yok çıkıyor. Göknetden sorgulayınca böyle çıkıyor. Şuan türknetten 70-5 falan alıyorum.
comnet geçme sıkıntı yaşarsın hizmetini sonlandırırlar gibirnet geçme hakaret ediyolar netspeed tavsiyemdir

Comnet sadece boş portları gösterir. Göknet'e göre altypaı var fakat port yok.
Altyapın 59 Mbps destekliyor. Altyapında sorun yoksa geçebilirsin.

kuzenim de şuan comnet kullanıyor bir sıkıntısını görmedim diyor arayıp sordum şimdi ama biri kötülüyor biri övüyor anlamadım ya

Comnet sadece boş portları gösterir. Göknet'e göre altypaı var fakat port yok.
Altyapın 59 Mbps destekliyor. Altyapında sorun yoksa geçebilirsin.
Türknetten baya memnundum yani altyapının tamamını verdiler bana hep bazen hız 80leri bile gördü yani müşteri hizmetlerine 3 4 kez falan başvurdum. Comnetde de aynı hizmetimi görürüm acaba.

Türknetten baya memnundum yani altyapının tamamını verdiler bana hep bazen hız 80leri bile gördü yani müşteri hizmetlerine 3 4 kez falan başvurdum. Comnetde de aynı hizmetimi görürüm acaba.
Comnet hattına aldığın paketi tanımlıyor. Yani altyapının maksimumunu kullanıyorsun.
Müşteri hizmetleri konusunda yetkin bir firma değil Comnet. Altyapın kötüyse geçme sorunsuzsa geç. Altyapın sorunsuzsa zaten müşteri hizmetlerine selam bile vermezsin.

kuzenim de şuan comnet kullanıyor bir sıkıntısını görmedim diyor arayıp sordum şimdi ama biri kötülüyor biri övüyor anlamadım ya
Neyini övüyor neyini kötülüyor hocam mesela ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

comnet geçme sıkıntı yaşarsın hizmetini sonlandırırlar gibirnet geçme hakaret ediyolar netspeed tavsiyemdir
Gibirnet nasıl hakaret ediyor hocam ?

Neyini övüyor neyini kötülüyor hocam mesela ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gibirnet nasıl hakaret ediyor hocam ?

Geri