silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Arada 8K fiyat farkı var değer mi sizce? İkisi de kendi kalemleri ile PDF açmak not almak için kullanılacak.
Para bolsa net Ipad Proda diğer türlü gereksiz PDF ve Dosya için o zaman S9 FEArada 8K fiyat farkı var değer mi sizce? İkisi de kendi kalemleri ile PDF açmak not almak için kullanılacak.
Para bolsa net Ipad Proda diğer türlü gereksiz PDF ve Dosya için o zaman S9 FE
pdf video vs için s9fe yeterli ipad pro profesyonel bir şey yapmıyorsan para israfı
Şöyle diyim bir takas durumu gibi bir şey var. S9 FE alırsam cebime 4K girecek iPad Pro ve kalem alırsam üstüne 4K ödeyeceğim. S9 FE çok kötü değil o da iyi not tutar diyorsanız cebime 4K kalsın isterim tabiiPad 9-10. nesil değerlendirilebilir. Söyledikleriniz için S9 FE yeterlidir.
O da not tutar bence.Şöyle diyim bir takas durumu gibi bir şey var. S9 FE alırsam cebime 4K girecek iPad Pro ve kalem alırsam üstüne 4K ödeyeceğim. S9 FE çok kötü değil o da iyi not tutar diyorsanız cebime 4K kalsın isterim tabi
Bende de var da işte iyi bir takas teklifi geldi bunu verip S9 FE mi alsam diyorum.Ben de m2 ipad pro var bence gereksiz not tutmak için pişman oldum ama yapacak bir sey yok
Sadece kalem ve PDF kullanacağım not almak için. Millet samsungun kalemi çok daha iyi diyordu yav apple mı iyi şimdiİkisinide deneyimledim iPad in kalemi Samsung'un kaleminden çok daha iyi kullanımı ve hissiyatı. iPad pro yerine Air alabilirsiniz daha uygun fiyatı.
Ama kalemi çok aktif kullanmıcaksanız çok bir farkı yok
Başka çeşitleri varsa bilmiyorum kutudan hangisi çıkıyorsa o kalem.hangi Samsung kalemden bahsediyorsunuz bende mevcut tab s9 kullanıyorum gayet güzel sorularını cevaplayabilirm
Valla Samsung'un CEO suna sorsan Apple pencil daha iyi derki birçok profesyonelde direk Apple pencil diyor. Ama biri bedava biri nerdeyse 4k bunu unutmamak lazımBende de var da işte iyi bir takas teklifi geldi bunu verip S9 FE mi alsam diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece kalem ve PDF kullanacağım not almak için. Millet samsungun kalemi çok daha iyi diyordu yav apple mı iyi şimdi