Öneri Tablet için stylus kalem önerisi

Ömerfk

80+
Reaksiyon skoru
74
Universal bir kalem olursa iyi olur ürün destekliliği ile uğraşmak istemiyorum. Öyle çok kaliteli bir kaleme gerek yok zaten sadece pdf üzerinden soru çözmek için kullanacağım bu nedenle ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. Avuç içi reddetme özelliği olsa iyi olur ama olmasa da çok sıkıntı olmaz sanırım siz ne düşünüyorsunuz avuç içi reddetme olayı hakkında? Bütçem maksimum 550-600

Merhaba forumda gezerken gördüm. Daha önce alışveriş yaptığım bir site vardı. Ben çok memnun kaldım. Direkt ürün linki yerine site de stylus kalemlerin olduğu kategorinin linkini atayım dedim. Bence avuç içi reddetme olan ürünleri tercih etmeniz daha iyi olur. Çünkü daha iyi bir deneyim sunuyor.
Buyrun bu da linki;
Universal Stylus Kalem Linki

Merhaba forumda gezerken gördüm. Daha önce alışveriş yaptığım bir site vardı. Ben çok memnun kaldım. Direkt ürün linki yerine site de stylus kalemlerin olduğu kategorinin linkini atayım dedim. Bence avuç içi reddetme olan ürünleri tercih etmeniz daha iyi olur. Çünkü daha iyi bir deneyim sunuyor.
Buyrun bu da linki;
Universal Stylus Kalem Linki
Teşekkürler dostum aliexpress üzerinden ilk satın alım indirimiyle 150 liraya stylus kalem ve avuç içi reddetme için tablet kalemi eldiveni aldım işimi görüyor şimdilik. Fuchsia markasını biliyorum hepsiburada vs. gibi sitelerde de görmüştüm bu attığın link markanın kendi orijinal mağazası mı merak ettim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,757
Üyeler
190,969
Son üye
Eray57
Geri