Neler Yeni

Tablet öneri ve kıyaslaması için yardım edermisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
venom
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung'un işlemcisi daha iyi onu almanı öneririm ayrıca 5,200₺'ye amazon.com.tr satıcılı bir şekilde satılıyor şuan. Tamamıyla güvenilir. Vatan Bilgisayar'dan daha güvenilir hatta o derece söyleyeyim.

Teşekkür ederim ama ben bir kaç mağaza sorduğumda honor hep önerdiler sizce neden olabilir bide 6k bütçem ders çalışmak için önerdiğiniz bir tablet var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000010467.jpg

4 GB yoksa 6 GB ben pek anlamdım bu konu hakkında bilginiz var mı

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Rüveyda Akın
Orda gözüken sanal RAM. Bir işe yaramıyor. Ona aldanma. Pazarlama teknolojisi. Hafızadan 2 GB eksiltip 2 GB RAM varmış gibi simüle ediyor. Bir faydası yok. Mağazalarda Honor önerirler tabii çünkü satmıyor :D Samsung her türlü satar ama o marka satmaz. Güvenilir değil. Samsung al geç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
venom
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orda gözüken sanal RAM. Bir işe yaramıyor. Ona aldanma. Pazarlama teknolojisi. Hafızadan 2 GB eksiltip 2 GB RAM varmış gibi simüle ediyor. Bir faydası yok. Mağazalarda Honor önerirler tabii çünkü satmıyor :D Samsung her türlü satar ama o marka satmaz. Güvenilir değil. Samsung al geç.
Baş tacısın eyvallah

Önerdiğin bir tablet varmı

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Rüveyda Akın
Baş tacısın eyvallah

Önerdiğin bir tablet varmı
O bütçede bilmiyorum reis valla sadece şuan piyasadaki en fiyat performans samsung tab s9 fe ve tab s9 fe+ var bildiğim onlarda 10k-15k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,021
Üyeler
166,677
Son üye
vlsxea
Top Bottom