Bilmiyordum buyrun başka bir yeri atıcam mı normal windows update güncellemelerini yaptımhocam fotoğrafın sadece ram ve üst ksımını atın ve şu an ki fotoyu silin ürün kimliğinizi kötü niyetliler görebilir dikkat edin
şu desktop kısmını çekmemeye çalışın yeterli olur güvenliğniz için diyorumBilmiyordum buyrun başka bir yeri atıcam mı normal windows update güncellemelerini yaptım
Konudaki resmi güncelledim ona nerden bakabilirimBu tablet PC'lerde harici ekran kartı varsa onun sürücüsünü kurabilirsiniz.
Denetim masası,aygıt yönetici,görüntü bağdaştırıcılarına girdiğiniz zaman oradan ekran kartınızın modelini öğrenebilirsiniz.Bana yazabilirsiniz,sürücü konusunda yardımcı olmaya çalışırım.ona nerden bakabilirim
Bide sürücüyü güncelle yeri varDenetim masası,aygıt yönetici,görüntü bağdaştırıcılarına girdiğiniz zaman oradan ekran kartınızın modelini öğrenebilirsiniz.Bana yazabilirsiniz,sürücü konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam internette İntel'in kendi sistesinden sürücü kurulumu yapılması lazım.Araştırıyorum şu an.Bide sürücüyü güncelle yeri var Alıntıyı görüntüle
Bir de bana sadece o dediğim yerin fotosunu atabilir misin?Bide sürücüyü güncelle yeri var Alıntıyı görüntüle
Sadece bastıktan sonra intel(r) HD Graphcis var 1 tane sadece o varHocam internette İntel'in kendi sistesinden sürücü kurulumu yapılması lazım.Araştırıyorum şu an.
Post automatically merged:
Bir de bana sadece o dediğim yerin fotosunu atabilir misin?
Görüntü bağdaştırıcılarına bastıktan sonra ki çıkan şeyin fotosu(yanındaki oka bas)
Tamam hocam,saolasın.Sadece bastıktan sonra intel(r) HD Graphcis var 1 tane sadece o var
Tam olarak hangisi telefondayım tablete geçicemTamam hocam,saolasın.
Driveri buldum sanırım;
![]()
Support for Intel® Graphics
Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics.downloadcenter.intel.com
15.33.53.5161
Latest
Bu sürümü indirmeyi unutmayın
@FightForHonor @Mowe doğru yapıyorum değil mi?