Telefonun iphoneyse tabii ki ipad hem daha uzun ömürlü hemde daha iyiHuawei Matepad Air Papermatte ve İpad Air arasında kaldım. Huawei fiyat anlamında 2k falan ucuz kalıyor hem de klavyesi kalemiyle geliyor ama ipadte sadece tablet. Performans olarak çok farklılar mı?
telefonum iphone, uzun ömürlüyse daha mantıklı dediğin gibi.Telefonun iphoneyse tabii ki ipad hem daha uzun ömürlü hemde daha iyi
İpad al geç reistelefonum iphone, uzun ömürlüyse daha mantıklı dediğin gibi.
telefonum iphone, uzun ömürlüyse daha mantıklı dediğin gibi.
Amazon üzerinden çakma kalemlerden alabilirsin. 400-500 TL civarına geliyor. Apple yerini tutmaz ama bence profesyonel iş olarak çizim vs. yapmayanlar için uygun.Huawei Matepad Air Papermatte ve İpad Air arasında kaldım. Huawei fiyat anlamında 2k falan ucuz kalıyor hem de klavyesi kalemiyle geliyor ama ipadte sadece tablet. Performans olarak çok farklılar mı?
ipad air 25k, huawei 17k. nasıl 2k fark oluyor arada?Huawei Matepad Air Papermatte ve İpad Air arasında kaldım. Huawei fiyat anlamında 2k falan ucuz kalıyor hem de klavyesi kalemiyle geliyor ama ipadte sadece tablet. Performans olarak çok farklılar mı?
ipad air 25k, huawei 17k. nasıl 2k fark oluyor arada?
HUAWEI MatePad Air PaperMatte Edition Tekni̇k Özelli̇kler - HUAWEI Türkiye
HUAWEI MatePad Air Papermatte, üretkenliği ve yaratıcılığı kağıda yakın bir görsel deneyimle sunar. Şık tasarıma ve yüksek performansa sahip HUAWEI MatePad ailesinin yeni hafif amiral gemisini şimdi keşfedin. 2.8K yüksek çözünürlüklü HUAWEI FullView ekran, 144 hz yüksek yenileme hızı ve 3:2...consumer.huawei.comiPad Air satın alın
Apple ile takas yaparak yeni iPad Air alıÅveriÅinizde  -  arası indirim kazanın. Ãstelik hızlı ve ücretsiz gönderim. Apple.com adresinden hemen satın alınwww.apple.com
Ben yinede huawei öneririmiPad Air 10.9 inç Wi-Fi 64GB Mavi (5.Nesil) MM9E3TU/A-Teşhir - - PT
markalı iPad Air 10.9 inç Wi-Fi 64GB Mavi (5.Nesil) MM9E3TU/A-Teşhir en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! Apple yetkili satıcısı Pozitif Teknolojiwww.pt.com.tr
buradakinin teşhir olduğuna dikkat etmedim ondan öyle yazdım ama sıfırı da 21k burada
şu an kullanıyor musun? huaweide uzun süreli kullanımda sıkıntı olduğunu okudum güncelleme konusunda sıkıntılı olduğunu gördüm çok kişidenBen yinede huawei öneririm
Huawei tablet kullanıyor musun kullanıyorsan memnun musun?Ben yinede huawei öneririm