Tableti bataryasız çalıştırma

Reaksiyon skoru
79
Elimde Exper easy pad t7q tablet var alalı bayaa olmuştu batarya ölmüştü şişmeye başlayınca bataryayı atmak zoruna kaldım tableti çalıştırmam gerek ne yapilirim 2 ping şarj soketi var

stokta yok hemde 50 tl zaten tableti ben 150 tl almıştım

Mümkün değil diye biliyorum.
Şarj kablosu batarya, batarya sisteme aktarıyor. Şarj kablosu dan sisteme aktarma yok sanırım.

Bataryasız tabi ki çalışır ama bir kaç ufak modifikasyon yapmanız gerekiyor. Bataryanın takıldığı sokete bir devre yerleştirip direk elektrik verip çalıştırabilirsiniz ama elektrik elektronik işlerine yatkınlığınız var ise deneyin yoksa hiç uğraşmayın. Kaç volt kaç amperde çalışacağını falan bulman gerekiyor.

Bataryasız tabi ki çalışır ama bir kaç ufak modifikasyon yapmanız gerekiyor. Bataryanın takıldığı sokete bir devre yerleştirip direk elektrik verip çalıştırabilirsiniz ama elektrik elektronik işlerine yatkınlığınız var ise deneyin yoksa hiç uğraşmayın. Kaç volt kaç amperde çalışacağını falan bulman gerekiyor.
tam dediğinizi yaptım buraya yazacaktım siz yazmışssınız kablonun artı - kutuplarını batarya giriş yerşna bağladım kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,581
Üyeler
187,213
Son üye
LordJosephs
Geri