Tanıdığım avukat yokBence açmaz açsa bile bir şey çıkmaz bence bı avukatla görüş
Kendi bozmuştur yerinde duran işlemci nasıl çat diye bozulsun. Adam laptobunu geri istiyor olabilir. Sen malı satmışsın elinden çıkmış gerisi onun bileceği iş.Şimdi de işlemci arizaliymis servise vermiş incehesap sıfırı gelcekmis
Yarın adliyeye gidiyorum dersin resim atarsın korkudan sesi çıkmazBilmiyorum bana acicagini söyledi demin
Dava konusuna gelirsem, whatsapp üzerinden konuştuysanız whatsapp yazışmaları delil olarak kabul edilir. lakin davanın sonuçlanıp ona haklı görülmesine ihtimal vermiyorum.Sabah acitigim konu ile ilgili takas yaptım lakin testleri attım sahis biz takas değil trampa yaptık diyor herhangi bir 3.sahis vs yoktu biz yaparken ürünleri takas yaptıktan sonra ramleri bozulmuş drop yiyormuş sıfırı ile değiştirmiş şimdi de işlemci bozulmuş servise göndermiş 11 gün geçti aradan bana ayıplı ürün verdin diyor ama ben istediği her testi attığımı söyledim testlerde drop belli olmuyor diyor ürün çalışıyor oyunlarda drop oluyor diyor bende iken yoktu şimdi dava acicagini söyledi dava da herhangi bir şey çıkar mı lehime geri laptopumu istiyor benim sağlam verdiğim kasayı bozuk olduğunu drop olduğunu söyleyip geri almamı istiyor dava da herhangi bir şey çıkar mı yaptigimiza dair imza vs hiçbir şey yapmadık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dava açıp herhangi bir tazminat veya daha ağır bişey yaptırabilir mi ürünler kafa kafaya birbirimizle degistokus edildi
Dostum kimse bişey yapamaz tamamen göz korkutmak. Sen ürününden eminsen sıkıntı olmaz. Bende bir anakart sattım eleman 1 gün sonra arızalı bu dedi kafamı ütüledi. Dedim ki benim kendi kullandığım anakart daha dün çıkardım sana verdim imkanı yok en ufak bir zarar gelmedi. Sonra uzadı mevzu ve 1 hafta kadar görüşmedik. Merak ettim mesaj attım abi test amaçlı power'a bağladım akım korumasına aldıgı için çalışmamış dedi geçti. Malına güveniyorsan tillahı gelse bişey olmaz.Yok işte eve gider gitmez 3 4 saat memtest mi ne yapmış gece bana üründe arıza çıktı dedin bende garantisi var gönder dedim sıfırı ile değişmiş
Eğer ürünü alirken test etseydi neysede. Hem yeni sistem veriyorlar hemde geri istiyor pc yi bu nasıl kafa. İsterse hakim olsun hiçbir sonuç çıkmaz 2.el almış gidip 0 alsaymis o zamanTanıdığım avukat yok
Hayır bişey olursa elimden geldiğince yardım ederim dedimHiçbir şey olmaz mesaj kayıtlarını silme zaten orada da konuşmuşsunuzdur bir sıkıntı olursa geri iade isterim diye bir kelime geçti mi
adalet yerini bulur bromSabah acitigim konu ile ilgili takas yaptım lakin testleri attım sahis biz takas değil trampa yaptık diyor herhangi bir 3.sahis vs yoktu biz yaparken ürünleri takas yaptıktan sonra ramleri bozulmuş drop yiyormuş sıfırı ile değiştirmiş şimdi de işlemci bozulmuş servise göndermiş 11 gün geçti aradan bana ayıplı ürün verdin diyor ama ben istediği her testi attığımı söyledim testlerde drop belli olmuyor diyor ürün çalışıyor oyunlarda drop oluyor diyor bende iken yoktu şimdi dava acicagini söyledi dava da herhangi bir şey çıkar mı lehime geri laptopumu istiyor benim sağlam verdiğim kasayı bozuk olduğunu drop olduğunu söyleyip geri almamı istiyor dava da herhangi bir şey çıkar mı yaptigimiza dair imza vs hiçbir şey yapmadık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dava açıp herhangi bir tazminat veya daha ağır bişey yaptırabilir mi ürünler kafa kafaya birbirimizle degistokus edildi