Neler Yeni

Takas Sonucu Dava Edi̇li̇yorum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
Bence açmaz açsa bile bir şey çıkmaz bence bı avukatla görüş

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Oğuzhan
Doğru söyleme olasılığının çok düşük olduğunu düşünüyorum.
3 ay önce 5 tane kart satmıştım. Satmadan önce seri numaralarının fotoğrafını çekmiştim. sattıktan sonra arkadaş 1 tanesinin çalışmadığını iddia ederek iade istedi ve bende kabul ettim. buluştuk ve verdiği kart çektiğim seri numaralarının hiçbiri ile uyuşmadı ve sonrasında durumu belirttim laf dolandırarak ayrıldı oradan. Bu tarz bir durum olabilir ya da belirttiği şeyleri yaşamıyor, aynı cihazın ve daha iyisini daha ucuza bulmuş olabilir.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,859
İsim
Emre Zengin
Şimdi de işlemci arizaliymis servise vermiş incehesap sıfırı gelcekmis
Kendi bozmuştur yerinde duran işlemci nasıl çat diye bozulsun. Adam laptobunu geri istiyor olabilir. Sen malı satmışsın elinden çıkmış gerisi onun bileceği iş.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Oğuzhan
Sabah acitigim konu ile ilgili takas yaptım lakin testleri attım sahis biz takas değil trampa yaptık diyor herhangi bir 3.sahis vs yoktu biz yaparken ürünleri takas yaptıktan sonra ramleri bozulmuş drop yiyormuş sıfırı ile değiştirmiş şimdi de işlemci bozulmuş servise göndermiş 11 gün geçti aradan bana ayıplı ürün verdin diyor ama ben istediği her testi attığımı söyledim testlerde drop belli olmuyor diyor ürün çalışıyor oyunlarda drop oluyor diyor bende iken yoktu şimdi dava acicagini söyledi dava da herhangi bir şey çıkar mı lehime geri laptopumu istiyor benim sağlam verdiğim kasayı bozuk olduğunu drop olduğunu söyleyip geri almamı istiyor dava da herhangi bir şey çıkar mı yaptigimiza dair imza vs hiçbir şey yapmadık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dava açıp herhangi bir tazminat veya daha ağır bişey yaptırabilir mi ürünler kafa kafaya birbirimizle degistokus edildi
Dava konusuna gelirsem, whatsapp üzerinden konuştuysanız whatsapp yazışmaları delil olarak kabul edilir. lakin davanın sonuçlanıp ona haklı görülmesine ihtimal vermiyorum.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,331
İsim
Hacı
İŞLEMCİ bozulması imkansiza yakın bir parça.
Keklemeye çalışıyor salla.
Şöyle insanları kale alma.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hiçbir şey olmaz mesaj kayıtlarını silme zaten orada da konuşmuşsunuzdur bir sıkıntı olursa geri iade isterim diye bir kelime geçti mi

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Yok işte eve gider gitmez 3 4 saat memtest mi ne yapmış gece bana üründe arıza çıktı dedin bende garantisi var gönder dedim sıfırı ile değişmiş
Dostum kimse bişey yapamaz tamamen göz korkutmak. Sen ürününden eminsen sıkıntı olmaz. Bende bir anakart sattım eleman 1 gün sonra arızalı bu dedi kafamı ütüledi. Dedim ki benim kendi kullandığım anakart daha dün çıkardım sana verdim imkanı yok en ufak bir zarar gelmedi. Sonra uzadı mevzu ve 1 hafta kadar görüşmedik. Merak ettim mesaj attım abi test amaçlı power'a bağladım akım korumasına aldıgı için çalışmamış dedi geçti. Malına güveniyorsan tillahı gelse bişey olmaz.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,272
İsim
Bilal Tepe

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,853
İsim
İbrahim
Sabah acitigim konu ile ilgili takas yaptım lakin testleri attım sahis biz takas değil trampa yaptık diyor herhangi bir 3.sahis vs yoktu biz yaparken ürünleri takas yaptıktan sonra ramleri bozulmuş drop yiyormuş sıfırı ile değiştirmiş şimdi de işlemci bozulmuş servise göndermiş 11 gün geçti aradan bana ayıplı ürün verdin diyor ama ben istediği her testi attığımı söyledim testlerde drop belli olmuyor diyor ürün çalışıyor oyunlarda drop oluyor diyor bende iken yoktu şimdi dava acicagini söyledi dava da herhangi bir şey çıkar mı lehime geri laptopumu istiyor benim sağlam verdiğim kasayı bozuk olduğunu drop olduğunu söyleyip geri almamı istiyor dava da herhangi bir şey çıkar mı yaptigimiza dair imza vs hiçbir şey yapmadık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dava açıp herhangi bir tazminat veya daha ağır bişey yaptırabilir mi ürünler kafa kafaya birbirimizle degistokus edildi
adalet yerini bulur brom
belki blöf bile olabilir,ama hatan yoksa bişey olacağını zannetmiyorum illaki kanıtlarsın

Top Bottom